Регистрација за курс
Како наш потенцијален слушател, Ве молиме пополнете го формуларот кој ќе ни помогне да Ви закажеме влезно тестирање и да ја одредиме групата и распоредот кој најмногу Ви одговара.
Email address *
Име и презиме на кандидатот кој се тестира *
Име и презиме на родител старател (пополнете само ако се работи за тестирање на дете)
Телефон за контакт *
Вид на курс *
Јазик *
Ниво *
Ден кога сакате да се спроведе тестирањето *
MM
/
DD
/
YYYY
Час кога сакате да се спроведе тестирањето *
Како сакате да биде спроведено тестирањето? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy