Cyber Forensics - Ilmoittautumislomake
ISACA Finland järjestää viikon mittaisen Cyber Forensics –kurssin 19.-23.11.2018 yhteistyössä MISTI Training Instituten kanssa.

Kurssilla käsitellään kattavasti sitä, miten digitaalisia todistusaineistoja kerätään ja käsitellään. Opetus koostuu luennoista ja demoista, ja lisäksi osallistujat soveltavat esiteltyjä tekniikoita käytännön harjoituksissa. Kurssi on englanninkielinen.

Kouluttaja Chris Taylor on arvostettu forensiikka-asiantuntija. Hänellä on pitkä ja monipuolinen kokemus forensiikkaprosessista ja siinä käytettävistä teknisistä menetelmistä. Käytännön harjoituksia varten osallistujat tarvitsevat oman tietokoneen. Tutkittavat kohteet ovat kouluttajan konfiguroimalla virtuaalipalvelimella, joten harjoituksia varten osallistujien ei tarvitse asentaa ohjelmistoja omille tietokoneilleen.

Kurssin hinta:

- ISACA:n ja IIA:n sekä jäsenille 1990 € + ALV
- Muille 3200 € + ALV

Ilmoittautuminen 9.11.2018 mennessä tällä lomakkeella.

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta, jos peruutus tehdään 9.11.2018 klo 16 mennessä. Peruutukset sähköpostilla osoitteeseen info@isaca.fi Huom! 9.11.2018 jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan kurssin hinta kokonaisuudessaan.

Kurssipaikka: Kurssi pidetään pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja: info@isaca.fi

Terveisin,

Koulutustoimikunta
ISACA Finland

Tietojärjestelmien tarkastus ja valonta ry
Kolmas Linja 17 B85, FI-00530 Helsinki

Tiedot henkilötietojen käsittelystä ja suojaamisesta löytyvät yhdistyksen rekisteri- ja tietoturvaselosteesta:: http://www.isaca.org/chapters1/finland/aboutourchapter/Documents/ISACA_Finland.pdf

Nimi / Name *
Your answer
Sukunimi / Surname *
Your answer
Sähköpostiosoite / Email *
Your answer
Yhdistysjäsenyys / Membership *
Valitse nykyinen yhdistysjäsenyytesi / Select your current membership
ISACA Finland jäsennumero / ISACA Finland member ID *
Kirjoita tähän jäsennumerosi. Jos et ole jäsen kirjaa N/A. Write your ISACA ID here. If you are not a member plese write N/A.
Your answer
Laskutustiedot / Invoice information.
HUOM! Puutteelliset laskutustiedot aiheuttavat myöhästymisiä maksuissa. Ole ystävällinen ja tarkista yrityksesi laskutustiedot ja käytännöt, jotta antamasi tiedot ovat oikeat ja virheettömät. Mahdolliset laskutustavat: verkkolasku, sähköposti, paperilasku.
Your answer
Muuta huomioitavaa / Other necessary information
Esim. ruoka-allergiat / e.g. food allergies etc.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service