Ohjelmistojen tietoturvakoulutus
!!!*** ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT 29.8.2019 *****!!!OHJELMISTOJEN TIETOTURVAKOULUTUS

Tiedätkö mitä ohjelmistotietoturvahaavoittuvuudet ovat ja miten niitä voidaan välttää? Miten varmistut siitä että ohjelmiston tietoturva on riittävällä tasolla koko elinkaaren ajan? Sovelluksia tehdään jatkuvasti enemmän, ne ovat monimutkaisempia, muodostuen useammasta komponentista ja useimmiten ovat verkkoon kytkettyjä. Samalla niiden tietoturva huononee, aukkoja löytyy enemmän, niiden hyväksikäyttö ja korjauskustannukset kasvavat. Koulutuksen jälkeen osaat tunnistaa web-ohjelmistoihin liittyvät uhat, haavoittuvuudet, tietoturvariskit sekä opit hyödyntämään työkaluja niiden välttämiseksi, kehittämään organisaation turvallisia kehityskäytäntöjä ja varmistamaan sen että ne ovat riittävällä tasolla koko ohjelmiston elinkaaren ajan.

Koulutuksen toteuttaa ISACA Finland yhteistyössä Ohjelmisto- ja e-business ry:n kanssa. Katso koulutuksen sisällöstä ja kouluttajista tarkemmin liitteestä.

Liite: https://www.isaca.org/chapters1/finland/Documents/ISACA_Ohjelmistojen_tietoturva_syksy2019_V2.pdf

Päivämäärä ja paikka:

Koulutus toteutetaan pääkaupunkiseudulla (Keilaranta 1, Espoo) ja järjestetään kahdessa osassa:

- Osa I: 3-4.9 (2pv)
- Osa II: 22-23.10 (2pv)

Hinnat:

- Osat I ja II, kaikki 4 pv: 1100€ + alv (ISACA Finlandin jäsenille 900€ + alv)
- Osa I tai Osa II, 2pv: 600€ + alv (ISACA Finlandin jäsenille 500€ + alv)

Koulutuksen hintaan sisältyy myös ruokailut.

Ilmoittautumiset:

Ilmoittautumiset ja peruutukset tällä lomakkeella 29.8.2019 mennessä. Huomaathan että paikkoja on tarjolla rajoitetusti, joten ilmoittautua kannattaa heti. Myöhemmistä peruutuksista laskutamme koulutuksen hinnan.Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta, eikä ilmoittautunut osallistu koulutukseen, laskutamme koko koulutusmaksun.

ISACA Finland pidättää itsellään oikeuden muutoksiin ja mahdollisuuden peruuttaa koulutus mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty.

Terveisin,

Koulutustoimikunta
ISACA Finland

Tiedot henkilötietojen käsittelystä ja suojaamisesta löytyvät yhdistyksen rekisteri- ja tietoturvaselosteesta: https://www.isaca.org/chapters1/finland/aboutourchapter/Documents/ISACA_Finland.pdf
Nimi / Name *
Sukunimi / Surname *
Sähköpostiosoite / Email *
Yhdistysjäsenyys / Membership *
Valitse nykyinen yhdistysjäsenyytesi / Select your current membership
ISACA Finland jäsennumero / ISACA Finland member ID *
Kirjoita tähän jäsennumerosi. Jos et ole jäsen kirjaa N/A. Write your ISACA ID here. If you are not a member plese write N/A.
Koulutuskokonaisuus *
Valitse koulutuskokonaisuus
Laskutustiedot / Invoice information.
HUOM! Puutteelliset laskutustiedot aiheuttavat myöhästymisiä maksuissa. Ole ystävällinen ja tarkista yrityksesi laskutustiedot ja käytännöt, jotta antamasi tiedot ovat oikeat ja virheettömät. Mahdolliset laskutustavat: verkkolasku, sähköposti, paperilasku.
Muuta huomioitavaa / Other necessary information
Esim. ruoka-allergiat / e.g. food allergies etc.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy