Chestionar pentru înscrierea la Curs
Asociația de Pediatrie și Consultanță în Alăptare respectă și susține dreptul tuturor femeilor la educație și sănătate maternă, precum și dreptul tuturor copiilor de a veni pe lume intr-un mediu iubitor si pregătit pentru a le oferi îngrijire adecvata, afecțiune si confort. Pentru a ne atinge acest scop, în colaborare cu Fundația Children Action, organizăm periodic cursuri pentru viitoarele și tinerele mămici, oferim consiliere în alăptare atunci când este nevoie, evaluăm periodic starea de sănătate a copilului. Pe lângă aceste servicii, Fundatia Children Action oferă familiilor suport și consiliere psihologică, precum și suport social prin tichete valorice sau bunuri necesare pentru o dezvoltare armonioasă a familiei. În felul acesta asigurăm accesul la sănătate maternă femeilor care nu dispun de resurse materiale sau nu conștientizează avantajul oferit de educație.
Oferim aceste servicii GRATUIT tuturor persoanelor care au nevoie de ele și NU și le pot permite financiar. Accesul în acest program este facil și se face prin completarea formularului de mai jos. Pentru a beneficia de serviciile noastre scorul obținut trebuie să fie de minim 5.
Numele dvs: *
Your answer
Prenumele dvs: *
Your answer
Nivelul venitului salarial/lună/membru de familie: *
Factori de risc:
Statusul Dvs actual: *
Required
Adresa dvs de email: *
Your answer
Numărul de telefon unde vă putem contacta *
Your answer
Sunt de acord cu procesarea datelor cu caracter personal (nume și prenume, număr de telefon, adresă de email) pentru înscrierea la Curs. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms