Aanmelding Bezoek Yggdrasil
Aanmelding voor exclusief bezoek aan permacultuurparadijs Yggdrasil

// Wat
Een exclusief bezoek aan het permacultuurparadijs van Frank Anrijs, bekend van Natuurlijke Moestuin.  

// Praktische gegevens:
Zaterdag 16 mei 2020
Tijd: 10.00-16.00 uur

Locatie: Yggdrasil, Vissenakenstraat 381, 3300 Tienen, België
 
// Kosten
EUR 25,- p.p. (inclusief koffie, thee)). Je kunt het bedrag van te voren overmaken, of we sturen je een Tikkie > keuze volgt in het formulier).
Wil je gebruik maken van soep en brood tijdens de pauze, dan kun je dat in het formulier aangeven en ter plekke daarvoor cash (10 euro) betalen.

Alle gegevens die je deelt via dit formulier worden vertrouwelijk behandeld en staan in dienst van een goede afloop.

Omdat het een exclusief bezoek is, is er een maximum aantal deelnemers bij deze permacultour. Dit is gesteld op 25 personen. De aanmelding gaat op volgorde. Ben je nr 26 of volgende, dan krijg je van ons bericht. Mochten de aanmeldingen storm lopen, dan bekijken we of we op een ander tijdstip nog een tour kunnen houden (maar dat weten we nu nog niet). Het minimum aan deelnemers waarbij de permacultour doorgaat is 20.

We beseffen ons dat het niet naast de deur ligt. We hebben de opties overwogen om een bus te huren, maar omdat het qua herkomst van de deelnemers, ingewikkeld, en qua prijs ontzettend duur zou worden, hebben we niet voor deze optie gekozen. We nodigen jullie van harte uit om in het facebookevent om een lift te vragen of zitplaatsen in je auto aan te bieden als je met de auto wilt gaan.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Afkehuitema.nl. Report Abuse