GMOK:s framtid
Hur kan du vara med och bidra till GMOK:s framtid? Vår klubbs framtid bygger på att vi har medlemmar som kan ställa upp i styrelse och våra kommittéer. Klubbens verksamhet står och faller med detta.
Styrelsen och valberedningen vill att du fyller i denna korta enkät för att valberedningen/styrelsen ska veta vad du vill göra för att bidra till GMOK:s framtid.
Medlemsuppgifter
Namn *
Your answer
Mail *
Your answer
Telefonnummer
Your answer
Inledning
GMOKs målsättning är att vara en klubb för alla åldrar och alla ambitionsnivåer samtidigt som vi vill vara en av landets bästa elit och breddklubbar. Det innebär att vi har en mycket stor verksamhet för medlemmarna, framför allt träningar men även andra arrangemang. Dessutom arrangerar vi ett antal tävlingar varje år och har orienteringsaktiviteter för allmänheten (motionsorienteringar, naturpass och HittaUt). Vi har också ett antal aktiviteter för att tillföra resurser till klubben (Grässkydd, Winterrun och Gbg Brantaste). Målsättningen är att göra detta så att många gör lite och så få som möjligt gör mycket. Det är viktigt att vi lyckas med denna fördelning av arbetet men vi kommer aldrig kunna undvika att vi behöver personer som tar de mer långsiktiga uppdragen.

Klubben drivs av en styrelse och ett flertal kommittéer och deras verksamheter är beroende av att medlemmarna ställer upp i dessa för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet. Klubbens framtid bygger på detta.
Vi vill därför veta om du kan vara med och bidra till GMOK:s framtid. Vi vill att du fyller i denna korta enkät för att vi i valberedningen/styrelsen ska veta vad du vill göra för att bidra med och skapa världens goaste klubb.

Vi vill understryka att målsättningen med enkäten är att få information om vad du kan hjälpa till med både på kort och lång sikt. Så även om du just nu inte kan ta på dig något uppdrag så vill vi väldigt gärna veta om du kan det senare. Skriv in det då under Övrigt.

Tycker du att du behöver veta mer om vad de olika kommittéerna arbetar med så ta kontakt med ansvarig i respektive kommitté (uppgiften finns i på hemsidan). Uppdragshandling för varje kommitté finns också på hemsidan (intranätet). Självklart ställer klubben upp med att ordna den utbildning som du önskar.

Kompetenser
Ibland kan det behövas skills av olika slag i orienteringsklubbens verksamhet. Du kanske är riksspelman, har busskort, är en jäkel på dataprogrammering eller är grym på att snickra. Här har du möjlighet att tala om vad du är bra på!
Jag jobbar med eller har följande kompetenser: *
Required
Klubbverksamhet
I en ideell förening finns hela tiden ett stort behov av funktionärer, ledare och kreativa människor som får föreningen att fungera. Orienteringsklubben är indelad i ett antal olika kommittéer.
Kan du tänka dig att ingå i styrelse eller någon av våra kommittér? *
Om du inte kan just nu så skriv in under Övrigt vilket(a) uppdrag som du kan tänka dig senare, eller skriv in något annat som kan vara av intresse för styrelsen.
Required
Skulle du vilja vara med och arbeta i detta? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms