Уебинари с д-р Бояна Петкова и Ася Демирева, IBCLC за м. декември 2020 и януари 2021
Здравейте,
с тази форма се записвате за уебинарите на д-р Бояна Петкова и Ася Демирева, през м. октомври и ноември 2020. За съжаление епидемиологичната обстановка налага обученията ни засега да останат само виртуални.

Моля, превеждайте таксата за участие на сметката на Училище за родители "Слънчогледи":
"ОксиПро" ЕООД
BG80UBBS80021080969340

с упоменаване на уебинара/уебинарите, за който се отнасят.

За наше улеснение при обработката на регострациите Ви молим да се запишете поотделно за всички уебинари, за които искате да се регистрирате.

След постъпване на средствата по сметката, ще получите линк за регистрация за събитието. Моля, имайте търпение, предвид голямата ни натовареност е възможно линковете да дойдат 1-2 дни преди самото събитие, а не веднага, след като плащането Ви се отбележи в сметката. При всички случаи, ако сте записани във формата, ще получите линк преди събитието.

Моля, преди да ни пишете, че не сте получили линк, проверявайте задължително и СПАМ папките си, защото линковете често отиват там. За предпочитане е да се регистрирате с поща в gmail поради най-добра съвместимост на платформите, но за момента са отстранени проблемите и с другите имейл клиенти.

Ако не можете да присъствате в часа на провеждане на уебинара, след приключването му ще получите по e-mail отделен линк за достъп до записа. Това става ръчно, а не автоматично, затова молим за търпение. Линкът ще дойде до няколко дни.

И последно, молим да не разпространявате линковете към записите и допълнителните материали, които получавате от нас. Винаги сме благодарни, ако насочите своите приятели към нашите уебинари, за да направим и тяхното родителство по-слънчево :)

Бъдете здрави и до скоро,
Бояна и Ася

тел. за връзка 0887846667 (моля, ползвайте вайбър)
slanchogledi.school@gmail.com
Email address *
Име и фамилия
Телефон за връзка (по желание)
За кои уебинари желаете да се запишете
Clear selection
Коментар
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy