Polumaraton ''Memorijal prof. dr Franja Fratrić'' PRIJAVA ZA UČEŠĆE (03.12.2017)
Poštovani, hvala vam što ste odlučili da se prijavite za 15. Zimski polumaraton ''Memorijal prof.dr Franja Fratrić”, u organizaciji Triatlon kluba „Dynamic” iz Novog Sada. Molimo vas da formu ispunite u celosti i da se detaljno upoznate sa Pravilima vezanim za vaše učešće na ovom događaju.


Kontakti organizatora:

・ Bojan Karanović - +381 64 2771624
tkdynamicns@gmail.com

Da bi izbegli gužvu na startu, molimo Vas da uplatu izvršite pre dolaska na 15. Zimski polumaraton ''Memorijal prof.dr Franja Fratrić”, u bilo kojoj Pošti ili banci.

Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Datum rođenja *
Your answer
Pol *
Kontakt telefon *
Your answer
Email *
Your answer
Adresa stanovanja *
Your answer
Mesto stanovanja *
Your answer
Naziv kluba, sportskog udruženja ili institucije koju predstavljate *
Your answer
Kontakt osobe za hitne slučajeve? *
Your answer
Izjavljujem da sam u potpunosti upoznat sa sadržajem pravila 15. Zimskog polumaratona "Memorijal prof. dr Franja Fratrić" koja su mi bila dostupna na sajtu i na prijavnom mestu. Tih pravila ću se u potpunosti pridržavati i preuzimam punu odgovornost za svoju zdravstvenu i psihofizičku sposobnost za učešće na manifestaciji, kao i za način kretanja po obeleženoj stazi. Saglasan sam da organizator ne snosi nikakvu odgovornost za štetne posledice mog učešća na manifestaciji i da za potrebe predstavljanja i propagiranja manifestacije, bez naknade, koristi u sredstvima javnog informisanja moje ime, snimke i izjave. * *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service