Rewell Center valokuvanäyttely
Vaasan Keskuskortteli koki muodonmuutoksen pian 30 vuotta sitten, kun korttelin liiketilat saivat ylleen lasikaton ja Rewell Center syntyi. Kauppakeskus viettää 30-vuotisjuhlaansa tänä vuonna. Varsinainen syntymäpäivä ajoittuu marraskuulle. Haluaisimmekin nyt kuulla Sinun muistosi tai tarinasi Vaasan sydämestä, Rewell Centeristä.

Jaa muistosi 16.8. mennessä tällä lomakkeella. Liitä mahdollisuuksiesi mukaan valokuva muistoosi liittyen (ei pakollista). Parhaat tarinat tai muistot sekä mahdolliset valokuvat julkaistaan Rewell Centerin web- ja some-sivuilla sekä syksyllä 2020 avattavassa juhlavuoden valokuvanäyttelyssä digitaalisella näytöllä! Valokuvanäyttely järjestetään yhteistyössä Vaasan kaupungin museoiden kanssa. Kaikkien tämän lomakkeen kautta jätettyjen ja valokuvanäyttelyssä julkaistujen muistojen kesken arvomme 30-vuotisjuhlan kunniaksi 300 €:n lahjakortin voittajan valitsemaan Rewell Centerin liikkeeseen. Kilpailun arvonta suoritetaan viikolla 41 ja kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja ei ole jättänyt yhteystietojaan tai häntä ei ole tavoitettu viikon sisällä arvonta suoritetaan uudestaan. Arvonnan järjestää kauppakeskus Rewell Center.
Nimi *
Haluan, että tarinani julkaistaan nimimerkillä *
Nimimerkki *
Puhelinnumero tai sähköposti (mikäli haluat osallistua arvontaan)
Asuinkunta
Tarina tai muisto Rewell Centeristä, jonka haluan jakaa *
Lähetä mahdollinen kuva tarinaan liittyen (Kuvatiedoston enimmäiskoko 10 Mt) sähköpostilla osoitteeseen rewellcenter.markkinointi@gmail.com. Lisää viestiin nimesi ja nimimerkkisi.
Clear selection
Hyväksyn, että tarinaa, muistoa ja/tai valokuvaa käytetään korvauksetta Rewell Centerin valokuvanäyttelyssä digitaalisella näytöllä loka-marraskuussa 2020 sekä Rewell Centerin digitaalisissa ja painetuissa markkinointimateriaaleissa. Kauppakeskus Rewell Centerillä on oikeus valita julkaisemansa tarinat, muistot ja kuvat sekä muuttaa valokuvanäyttelyn ajankohtaa. Julkaistuissa valokuvissa mainitaan kuvaajan nimi edellä mainituissa käyttöyhteyksissä. *
Required
Hyväksyn, että Vaasan kaupungin museot arkistoivat valitsemansa valokuvat korvauksetta museon kuva-arkistoon. Tekijänoikeus siirtyy tällöin museolle immateriaalioikeutta lukuun ottamatta. Vaasan kaupungin museoilla on oikeus käyttää valokuvia painettuna, verkossa, tutkimuksessa, opetuksessa sekä oheistuotteissa. Museot voivat myös valmistaa näyttelyvedoksia sekä toimittaa valokuvia kolmansille osapuolille asiakaspalvelun kautta. Kuvaajan nimi mainitaan kaikissa edellä luetelluissa käyttöyhteyksissä.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy