Inschrijvingsformulier noodopvang kleuter Pastorieweg 15,18,19 en 20 mei
Beste ouders,


Om uit veiligheidsoverwegingen de contactbubbels niet te doorbreken, wordt de voor -en naschoolse opvang voor de kinderen van het kleuter Pastorieweg georganiseerd op de locatie van 't Speelhuis, Pastorieweg 19 te Sint-Kruis.

We willen jullie met aandrang vragen de inschrijving van uw kind(eren) in de noodopvang te beperken waar mogelijk. We begrijpen dat dit niet makkelijk is, maar een te grote aangroei in de noodopvang, betekent dat we niet alle vooropgestelde klassen kunnen opstarten en/of openhouden vanaf 15 mei, terwijl we dit graag zouden realiseren.

Om die reden vraagt 't Speelhuis van beide ouders een attest van de werkgever om aan te tonen dat het inschrijven in de opvang voor jullie kind(eren) een noodzaak is. De ouders die dit reeds bezorgden, hoeven dit niet opnieuw te doen.

Ouders die voor de eerste maal op de locatie van 't Speelhuis komen en wensen beroep te doen op de noodopvang, nemen vooraf ook contact op met 't Speelhuis via bjornmeurice@ko-mariawende.be

Wie gebruik zal maken van de noodopvang en hiervoor nog niet via onderstaande link reeds heeft ingeschreven, kan dit alsnog doen.


Met vriendelijke groeten en hou het veilig

Joost Dendooven
directeur
Email address *
Naam ouder *
Your answer
Naam uw kind(eren) *
Your answer
Klas van uw kind(eren)
Op volgende dagen heb ik als ouder, geen andere mogelijkheid dan gebruik te maken van de noodopvang *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Basisschool Mozaïek. Report Abuse