Estudi de consumidors: el tomàquet de Penjar
Data de realització: 24 d'octubre de 2017, de 10,30h a 19h
Lloc de realització: Laboratori d'Anàlisi Sensorial, Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB-UPC), Castelldefels

El tomàquet de Penjar és una de les varietats més emblemàtiques de l'agricultura catalana. Íntimament relacionat amb la preparació gastronòmica per excel·lència a les llars catalanes, el pa amb tomàquet, aquesta varietat és present en gran part dels horts del nostre territori. De varietats n'existeixen tantes com hortolans i algunes d'elles presenten un perfil sensorial i una capacitat d'entomacar el pa singular. Però, com prefereixen els consumidors el tomàquet de Penjar? Dolç, àcid, amb aroma terrós o floral, que deixi moltes llavors al pa, que suqui bé... Aquestes són les preguntes que ens formulem en el marc del projecte TRADITOM, un projecte que té la vocació d'entendre i conservar les varietats tradicionals europees i generar el coneixement necessari per impulsar-les en el mercat.

En aquest estudi de consumidors us invitem a participar en la recerca sobre quines propietats sensorials ha de tenir el tomàquet de Penjar. A través de les eines de l'anàlisi sensorial intentarem dissenyar, amb les vostres aportacions, el tomàquet de Penjar del futur. La vostra participació consistirà en realitzar un tast de tomàquet (tant fresc, com de pa amb tomàquet) de mitja hora de durada. En el transcurs del tast, en el què provareu diferents varietats de tomàquet de Penjar, generareu descriptors que, un cop analitzats, serviran per desxifrar els atributs que guien l'acceptació dels consumidors.

Requisits de participació:
(a) tenir més de 18 anys,
(b) ser consumidor habitual de tomàquet, en qualsevol forma,
(c) tenir ganes de participar,
(d) inscriure's en aquest formulari, indicant nom, cognoms, correu electrònic i l'hora en què vols fer el tast

Email address *
Nom i cognoms *
Your answer
Gènere *
Edat *
A quina hora vols fer el tast? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service