Заявка за участие в Национален ученически форум за подобряване на училищната среда и пълноценно включване гласа на младите хора
Националният ученически форум "Свободата да учиш и да бъдеш активен" е инициатива на Фондация "ЕкоОбщност" в партньорство с Асоциация "Български детски и младежки парламент" и ще се състои между 29 и 30 май в гр. София.

Във форума ще участват ученици от цялата страна, които ще споделят идеи и предложения за това как може да се промени училищният живот и среда, за да стане училището място за получаване на търсената и желана подготовка за бъдеща реализация, за изграждане на умения за активно участие и включване на всеки млад човек, за здравословно израстване и възможности за пълноценно общуване с връстници.

Идеите и предложенията, които ще обсъдят учениците, ще съберем, обобщим и предложим на ръководствата на образователното министерство и на средните училища, за да станат част от техните планове за подобряване ефективността на учебния процес и училищната среда.

Конференцията е продължение на проведени през 2022 г. онлайн срещи, на които поговорихме - как учениците искат да протича учебният им ден и как да изглежда мечтаното училище. На предстоящия форум ще продължим разговорите за: предизвикателствата, пред които се изправят младите хора; идеите и желанията им за промяна, вкл. за необходимите им знания и умения относно личностното и професионалното им развитие и възможности за участие.

Форумът ще се проведе от 10,30 ч. на 29 май 2023 г. до16,30 ч. на 30 май 2023 г.

Ако си на възраст между 15 и 19 години, запиши се и участвай в Националния ученически форум за събиране на идеи и бъди част от активната младежка общност в България!

Регистрация за участие: до 23 май 2023 г. до 12 ч.

С оглед представителност на ученици от цялата страна, допълнително ще потвърдим одобрението за участие. На одобрените участници ще бъде изпратено потвърждение с окончателната програма и насоките за мястото за провеждане на форума, както и формуляр на декларация за родителско съгласие и лични данни.

Попълнената декларация следва да бъде изпратена до адрес: office@bepf-bg.org най-късно до 12 ч. на 26 май 2023 г.

Организаторите ще покрият настаняването и храната на участниците от населени места извън София.

За връзка с организаторите при въпроси:
Фондация „ЕкоОбщност”, petya@bepf-bg.org, мобилен: 0882 620 948Sign in to Google to save your progress. Learn more
Име и фамилия:
*
Училище: *
В кой град/село учиш: *
Клас: *
Защо искаш да се включиш в Националния ученически форум и какъв е опитът ти от участие в инициативи (ако имаш такъв)?
*
Електронен адрес (твоя или на твой родител/наставник/учител), на който да изпратим информация за събитието и декларация, в случай, че бъдеш одобрен/а за участие
*
Декларация за съгласие за предоставяне и обработка на лични данни

С попълването на тази регистрационна форма декларирам, че доброволно и в израз на свободната си воля предоставям своя електронен адрес на Фондация "ЕкоОбщност" и давам своето съгласие  да се обработва от нея съгласно Общия регламент относно защитата на данните, за целите и нуждите на проекта "Да върнем гражданското си пространство: от местно към европейско ниво" (в това число - да се събира, използва, съхранява и изтрива).
*
Required
Проект „Да върнем гражданското си пространство!“ се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на the EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation (ФМ на ЕИП и НФМ чрез Фонда за регионално сътрудничество). Повече за него може да научите на: civilspace.eu и www.facebook.com/reclaimourcivilspace.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy