Редизајн: Јавни површини Скопје
📆 Работилницата ќе се оддржи во викендите: 14 и 15ти и 21 - 22ри декември, со вклучување на 15 учесници кои ќе работат во 3 групи, секоја група по 1 локација.

⛳Идентификуваните локации на кои ќе се работи се: Парк Форум, Двор студентски дом Гоце Делчев и Плоштад Балет.

🎯Како резултат ќе се изработат 3 концепт дизајн проекти за овие простори кои ќе бидат водилка за нивно идно уредување од страна на градот Скопје.

⏲️Краен рок за аплицирање: 10 декември, 23:59.

Линк до повеќе информации за настанот - https://skrati.mk/0j5Na
Основни информации
Име и Презиме *
Е-адреса *
Телефонски број *
Година на раѓање *
Занимање
Што си по занимање? Дали си вработен или студент? Каде студираш или работиш?
Вештини и мотивација за учество
Зошто сакаш да учествуваш на работилницата? *
Наведете ги техничките алатки со кои работите или имате работено и ниво на нивно владеење (основно, средно, високо) *
Алатки како Autocad, Sketch-Up, 3ds Max, Adobe Suite(Photoshop/Illustrator), Archicad, Microsoft Office (Word/Excel) итн.
Дали имате некое хоби/интерес или можеби некакво искуство во организација на различни иницијативи/настани? Сакаме да знаме нешто повеќе за вас :)
Прашањето не влијае на изборот на учесници.
Дали сакате нешто да надополните?"
Искористете го ова поле доколку сакате да споделите нешто дополнително што сметате дека е важно да го знаеме или е интересно за споделувње (може да споделите линк)
Потврда за учество и опрема
Ќе носам свој лаптоп на сите денови од работилницата *
Required
Ќе присуствувам на сите денови од работилницата *
Работилницата ќе се оддржи во викендите: 14 и 15ти и 21 - 22ри Декември.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy