Strokovni sestanek DMHS
3. december 2019, 17.00 - 20.00, Kranj

V Društvu za medicinsko hipnozo Slovenije dvakrat letno organiziramo strokovni sestanek za vse člane društva in ostalo zainteresirano strokovno javnost s področja psihologije in medicine. Namen takšnih srečanj je predstavitev aktualnih dognanj na interesnem področju medicinske hipnoze, predvsem pa predstavitev izkušenj terapevtov medicinske hipnoze, ki to metodo uporabljajo v svoji vsakodnevni praksi s pacienti.

Obisk strokovnega sestanka je za vse člane Društva za medicinsko hipnozo Slovenije, ki so v letu 2019 poravnali svoje obveznosti v obliki članarine (20 EUR), brezplačen. Ostali udeleženci morajo pred začetkom predavanj poravnati prispevek 10 EUR, prav tako pa se bo pred začetkom mogoče včlaniti.

Program je v pripravi.

Priimek *
Your answer
Ime *
Your answer
Strokovni naziv *
Npr. dr. med., spec. ped. / študent psihologije
Your answer
Elektronski naslov *
Your answer
Kotizacija *
Telefonska številka
Your answer
Dovoljenje za uporabo osebnih podatkov *
S prijavo soglašate, da Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije (DMHS) zbira, hrani in uporablja zgoraj vnešene osebne podatke v namene obveščanja o prihajajočih izobraževanjih. Z označitvijo polja "soglašam z uporabo osebnih podatkov v namene obveščanja o prihajajočih dogodkih DMHS" dovoljujete pošiljanje sporočil o prihajajočih dogodkih DMHS na vaš elektronski naslov. Društvo za medicinsko hipnozo Slovenije je zavezano k varovanju vaših osebnih podatkov in jih pod nobenimi pogoji ne bo posredovalo tretji osebi. Od obveščanja se lahko kadarkoli enostavno odjavite s kratkim sporočilom na elektronski naslov info@hipnoza-dmhs.si.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service