SCOUTS WAASMUNSTER - KAMPINSCHRIJVING 2020
Hieronder het officiële inschrijvingsformulier voor de Scouts Waasmunster scoutskampen 2020. Vul dit formulier dus enkel in als uw kind effectief mee zal gaan op scoutskamp.

We werken dit jaar voor de betaling van het kampgeld enkel via overschrijving. Volgende bedragen mogen (liefst voor de kampinschrijvingen) overgemaakt worden op volgend rekeningnummer met de vermelding 'NAAM LID+ TAK':

REKENINGNUMMER: BE44 7510 0387 0845

KAMPPRIJZEN:
- Kapoenen: €100
- Kabouters & welpen: €120
- Jonggivers & givers: € 150

VERMELDEN: naam lid + tak
Email address *
Mijn zoon/dochter zit bij volgende TAK...
Clear selection
NAAM LID (voor- en achternaam)
Mijn kind zal meegaan op scoutskamp
Clear selection
OVERSCHRIJVING KAMPGELD
We werken dit jaar voor de betaling van het kampgeld enkel via overschrijving. Duid hieronder aan hoeveel u zal overschijven op het volgende rekeningnummer: BE44 7510 0387 0845.
Clear selection
AANVULLEN INDIVIDUELE STEEKKAART + MEDISCHE FICHE
Elk jaar vragen we om de individuele steekkaart en de medische fiche van uw zoon of dochter opnieuw na te kijken en aan te vullen met eventuele nieuwe informatie. Voor ons 2020 kamp is het extra belangrijk dat u deze info nakijkt en juist aanvult opdat we op de juiste manier kunnen ingrijpen moesten er (medische) problemen voorvallen. Moeten er voor uw kind specifieke maatregelen genomen worden of neemt uw kind bepaalde medicijnen, dan is het best om de leiding hiervan persoonlijk ook even van op de hoogte te brengen.
Clear selection
ZIJN ER NOG ONDUIDELIJKHEDEN OVER KAMP?
Zijn er nog onduidelijkheden over komende kampen? Of vragen die we nog niet beantwoord hebben? Vertel het ons dan gerust hieronder en we geven er dan zo snel mogelijk een gepast antwoord op.
ANDERE OPMERKINGEN?
Hebt u nog vragen of opmerkingen? Stel ze dan gerust hieronder... Laat ook hier weten of u graag een apart (video)gesprek hebt met de leidingsploeg van uw zoon of dochter naar aanleiding van het komende kamp.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy