ENL Finland -yhteisöön liittyminen
Jos sinulla on kysymyksiä tai ongelmia, lähetä sähköposti osoitteeseen help@valaistuneet.fi.
Agenttinimi *
Nimesi pelissä
Your answer
Alue
Valitse maakunta jossa pääsäntöisesti pelaat. Tätä tarvitaan, jotta sinut voidaan liittää oikeaan paikalliseen yhteisöön ja keskusteluun. Halutessasi voit tarkentaa kirjoittamalla esim kaupungin nimen alla olevaan tekstikenttään. Voit myös liittymisen jälkeen pyytää muihin paikallisyhteisöihin liittymistä tarpeen mukaan.
Yleinen pelialue *
Tarkempi pelialue
Your answer
Google+ tiedot
Kirjaudu G+aan ja mene osoitteeseen https://plus.google.com/me. Tämä vie sinut profiilisivullesi. Kopioi URL selaimesta alla olevaan tekstikenttään.
G+ - profiilisi
Your answer
Keskusteluryhmät
Haluatko G+ - yhteisön lisäksi liittyä myös paikalliseen tai koko Suomen chattiryhmään?
Kaikki alueet (mukaanlukien valtakunnallinen kanava) käyttävät viestintään Telegrammia. Jos sinulla ei vielä ole Telegram käytössä voit asentaa sen puhelimesi sovelluskaupasta tai tietokoneelle osoitteesta https://telegram.org, Kirjoita Telegram - käyttäjänimesi (username) alla olevaan kenttään niin löydämme sinut suoraan sieltä.

Käyttäjänimen voi valita asennuksen yhteydessä. Löydät sen jälkeenpäin Telegrammin asetuksista. Allaolevassa esimerkkikuvassa käyttäjänimi on siis @AgentExample, ei pelkästään Emil tai Example. Jos suinkin mahdollista, kannattaa käyttäjänimesi olla sama kuin agenttinimesi pelissä, se helpottaa huomattavasti oikean ihmisen löytämistä myöhemmin.

Telegram - käyttäjänimi (username) *
Your answer
Liity paikallischattiin
Haluatko paikallisen ryhmän lisäksi liittyä myös yllämainittuun valtakunnalliseen kanavaan jossa on pelaajia koko Suomesta? Tämä ryhmä käyttää Telegrammia.
Liity valtakunnalliselle kanavalle?
Muita kommentteja?
Sana on vapaa.
Your answer
Varmistus
Moderaattori ottaa sinuun yhteyttä pelissä, Google+:n tai Telegrammin kautta ja pyytää sinua varmistamaan, että halusit liittyä yhteisöön. Tämä varmistaa, että tietosi ovat oikein ja että ketään ei liitetä vahingossa. Jos tulee ongelmia tai liittymispyyntösi ei tunnu etenevän, tarkista ensin Google+:si. Jos se ei auta, voit olla yhteydessä osoitteeseen help@valaistuneet.fi.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Mythmardyl.org. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms