Burgerinitiatief oudercursussen
Mijn naam is Romy Jeltema en ik heb een missie. Ik vind dat twee oudercursussen Ouderteam en Pinkcloud aan alle aanstaande ouders moeten worden aangeboden. En daar moeten ze niet voor hoeven te betalen. In het basispakket zit 'zwangerschapszorg' en 'kraamzorg'. Alle aanstaande ouders hebben recht op die zorg. Wat er, mijns inziens, nog bij hoort, zou ik noemen, relatiezorg.

Bij de geboorte van een baby verandert een relatie. Met het kleintje erbij wordt het evenwicht tussen twee volwassenen 'verstoord'. Dat vraagt een aanpassing waar alle ouders hulp bij nodig kunnen hebben. Deze genoemde cursussen zijn door wetenschappers ontwikkeld nadat zij hebben onderzocht of en waarom dit nodig zou zijn. In andere landen zijn met soortgelijke oudercursussen goede resultaten behaald.  

Daarom pleit ik voor ondersteuning van de relatie van aanstaande ouders door middel van die oudercursussen. En daarom wil ik een burgerinitiatief starten om dit aan de politiek te kunnen voorleggen. 40.000 steunbetuigingen zijn er nodig om dat initiatief te kunnen voorleggen aan de Tweede Kamer.

Geven jullie je steun?

* Uw privacy wordt gewaarborgd.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Straatnaam + huisnummer, postcode en plaats
Geboortedatum *
Zorg bij het invoeren van je geboortedatum dat je dit handmatig doet en niet via de automatische kalender, alvast bedankt!
MM
/
DD
/
YYYY
Zou je naar aanleiding van het burgerinitiatief nog iets willen achterlaten?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Regeltante 2.0. Report Abuse