Representera Fältbiologerna i MKG
Nu kan du som medlem i Fältbiologerna kandidera till att bli Fältbiologernas representant i Miljöorganisationernas kärnavfallsgransknings styrelse! Du kan även kandidera till att bli ersättare till styrelsen eller ombud på deras årsmöte som är 24 maj i Stockholm. Kandidera senast 6 maj!

Bli styrelseledamot!
Som ledamot i MKG:s styrelse får du lära dig om politiska processer och fördjupa dig i en fråga som berör framtida generationers säkerhet. Kärnavfall är en fråga om både miljö, säkerhet, politik och juridik och i uppdraget får du lära dig mer om allt detta. Det är också en möjlighet att lära dig hur en styrelse fungerar och få en värdefull merit. Som styrelseledamot deltar du på mötena, läser handlingar inför mötena och skriver en kortare rapportering till Fältbiologernas riksstyrelse. Varken sakkunskaper eller styrelseerfarenhet är ett måste, ett intresse är det viktiga.

Bli ersättare!
Som Fältbiologernas ersättare i MKG:s styrelse så åker du på styrelsemötena ifall den ordinare representanten inte själv kan delta.

Styrelsen har ca 4 möten per år och hålls oftast i Stockholm. Du får arvode (en summa pengar) för att delta på styrelsemötena och du behöver inte stå för boende eller resa i samband med dessa. Du sitter i styrelsen i ett år från och med årsmötet.

Bli ombud på årsmötet!
Åk på MKG.s årsmöte som är 24/5 i Stockholm, träffa nya människor och påverka MKG. Du behöver ej stå för resa. Du som blir ombud kommer få mer information inför årsmötet, där bland handlingar som du förväntas läsa inför.

Mer om MKG
Miljöorganisationernas kärnavfallsgranskning, MKG, bevakar och granskar kärnkraftsindustrins arbete med ett planerat slutförvar för använt kärnbränsle i Forsmark. Ett slutförvar som måste vara miljömässigt säkert i hundratusentals år.
I styrelsen sitter du tillsammans med representanter från Naturskyddsföreningen riks, Naturskyddsföreningen Kalmar län, Naturskyddsföreningen Uppsala län och OSS - Opinionsgruppen för säker slutförvaring i Östhammar. Lär mer på deras hemsida http://www.mkg.se

Efter du kandiderat genom att fylla i och skicka in formuläret så kommer vi att kontakta dig med vidare information.
Har du frågor eller vill veta mer om uppdraget? Kontakta Fältbiologernas ordförande Lovisa Roos, 0703870118, lovisa.roos@faltbiologerna.se

KANDIDERA SENAST 6 MAJ
Jag kandiderar till att bli Fältbiologernas *
Required
För- och efternamn *
Your answer
Födelseår *
Your answer
Bor i *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Mail *
Your answer
Varför kandiderar du? (ej obligatoriskt att svara)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fältbiologerna. Report Abuse