Opgave rondleiding 2020
in afwachting van CORONA zullen we vooralsnog (tot in ieder geval 6 december) geen rondleiding of activiteiten organiseren.

Dit jaar zullen we alleen nog de rondleiding Sporen van de Tweede Wereldoorlog organiseren. De kustbatterij rondleiding zal volgende jaar weer worden aangeboden, hoewel een privé rondleiding altijd mogelijk is. Zie daarvoor onze activiteiten pagina.
https://www.fronttaal.info/bezoekersinformatie/activiteiten/prive-rondleiding

Formulier voor het aanmelden van de rondleidingen op de eerste zondag van de maand. Om 14:00 uur start er een rondleiding over de kustbatterij, hierbij wordt het tijdbeeld van 1880 tot en met de Eerste Wereldoorlog besproken.
Om 13:30 uur start er een rondleiding langs Sporen van de Tweede Wereldoorlog. We vragen in het formulier hieronder om uw keuze te maken.
Als gevolg van het Corona virus hebben we deze activiteit aangepast. Voordat u het formulier invult, vragen wij u dringend om onze pagina met de door ons genomen maatregelen te lezen.
https://www.fronttaal.info/bezoekersinformatie/activiteiten/corona-regels

De rondleidingen zoals die in dit formulier staan zijn vooralsnog gepland, maar dat kan wijzigen als de Corona maatregelen aangepast worden.

Op onderstaande pagina kunt u meer informatie vinden over de rondleidingen.
https://www.fronttaal.info/bezoekersinformatie/activiteiten/maandelijkse-rondleidingen-tijdens-corona

Na het insturen van dit formulier bent u nog NIET verzekerd van een plek bij de rondleiding. Door de Corona maatregelen hanteren we een strikte grens qua aantal. U ontvangt nog een bericht of u deel kunt nemen.
Email address *
Wanneer?
Clear selection
Naam *
Geef hier uw naam op zodat we weten wie u bent
Welke rondleiding *
Helaas is voor dit jaar alleen nog de rondleiding Sporen van de Tweede Wereldoorlog mogelijk.
Woonplaats *
Voor onze statistieken
Aantal personen *
Het totaal aantal personen inclusief kinderen
Gezinnen *
Geeft u hier het aantal adressen aan waar het opgegeven aantal personen van de vorige vraag wonen. De personen die op één adres wonen zie we als een gezin die niet gebonden zijn aan de anderhalve meter afstand in het kader van de Corona maatregelen.
Jonger dan 12 jaar
Geeft hier aan hoeveel van het aantal personen jonger is dan 12 jaar. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen € 1,50.
Nieuwsbrief *
Als u op de hoogte wit blijven van onze activiteiten kunt u dat hieronder aangeven. Wij informeren u dan onregelmatig hierover door het versturen van een nieuwsbrief. U bent dan als eerste op de hoogte en u kunt zich dan tijdig inschrijven. Wij zullen uw e-mail adres alleen gebruiken om u op de hoogte te stellen van van onze activiteiten. Uw e-mailadres zullen wij niet delen met anderen. U kunt zich ten allen tijde voor deze service uitschrijven door een bericht te sturen naar nieuwsbrief@fronttaal.info.
Opmerkingen
Indien u nog iets wilt doorgeven of vragen
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Verdedigingswerken Hellevoetsluis. Report Abuse