[Пријава за учество] - Панел дискусија
Со пополнување на оваа пријава ја изразувате Вашата заинтересираност да присуствувате на панел дискусијата на тема ‘’Влијанието на различните средини врз менталното здравје на младите’’, која ќе се одржи на 06.04.2021 година со почеток од 12 часот во просториите на ТЦЦ. Гранд Плаза.

Заради ситуацијата со Ковид-19, максималниот број на присутни е 35. Првите 35 лица кои ќе ја пополнат оваа апликација ќе бидат контактирани на меил за да го потврдат своето присуство.

* Патните трошоци на лицата кои доаѓаат од другите градови ќе бидат покриени од страна на организаторот.

Ви благодариме за интересот!
Име и презиме *
Телефонски број *
Е-маил *
Во кој град живеете? *
Во која улога присуствувате на настанот? (индивидуа, училиште, родител,психолог, граѓанска организација,итн.) *
Дали сте полнолетни? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy