Webstock Awards 2019 - Propunere Proiect Best Use of Video
Premiile Webstock ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, realizate in Romania in ultimul an. La fel ca editiile anterioare, premiile Webstock 2019 se desfasoara pe parcursul a doua etape: preselectia si jurizarea finala.

Inscrierile pot fi facute pana la 6 septembrie 2019.

DESPRE CATEGORIE

Proiecte sau campanii de comunicare online ori proiecte digitale offline, in care continutul video a avut un rol important, cu un concept unitar, ce s-au remarcat prin creativitate si executie. Pot fi campanii care s-au remarcat fie prin viralitate, fie prin creativitate, concept ori executie. Proiectele online pot fi reprezentate fie de site-uri dedicate (ori sectiuni pe acestea), fie de campanii de brand. Se apreciaza rolul elementelor video in proiect si felul in care acestea comunica cu publicul. Pot fi inscrise doar proiecte ale organizatiilor (for-profit, non-profit, din administratie). Sunt acceptate proiecte integrate (cu o poveste, o idee, un titlu, un scop). La aceasta categorie se pot inscrie doar proiecte care nu au mai fost nominalizate anterior si care nu sunt inscrise deja si la Best Use of YouTube. Un brand poate face maximum 3 propuneri. Contactati organizatorul pentru lamuriri suplimentare.

Nume Proiect *
Your answer
Websites *
Link(uri) catre platformele ce gazduiesc proiectul, pe care acestea pot fi vizionate de juriu. Link-urile trebuie sa fie active sau sa aiba user si password pe perioada jurizarii.
Your answer
Demo/ Link-uri utile
Alte link-uri relevante daca este cazul.
Your answer
Descriere proiect *
O descriere foarte scurta a proiectului
Your answer
Rolul continutului video in proiect/ campanie *
Detalii relevante despre continutul video si rolul sau in proiect / campanie
Your answer
Contextul campaniei
Detalii despre contextul campaniei / proiect, provocare, target, brief
Your answer
Ideea creativa
Ce face acest proiect / aceasta campanie special(a)
Your answer
Rezultate
Optional, pot fi adaugate rezultate sau cifre care sa arate impactul pe care l-a avut continutul video.
Your answer
Prenume si Nume *
Ale persoanei care face inscrierea
Your answer
E-mail *
Al persoanei care face inscrierea
Your answer
Telefon
Al persoanei care face inscrierea
Your answer
Companie
Din care face parte persoana care face inscrierea
Your answer
Anul desfasurarii proiectului *
Your answer
IMPORTANT
Ne dorim foarte mult sa pastram legatura pentru urmatoarele editii Webstock, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service