SORTIM A CONÈIXER LES PLANTES MEDICINALS I COMESTIBLES
Dia: dissabte 30 de setembre de 2017
Horari: de 10 a 18.30h
Preu: 48€ (inclou apunts i els preparats elaborats)
Imparteix: Marta Dubreuil
Data límit d'inscripcions: fins el dijous 28 de setembre.
Lloc: Castellar del Vallès (Viver Tres Turons i voltants)

TEMARI

- Al matí farem una sortida als voltants del Viver Tres Turons per conèixer les plantes medicinals i comestibles més comuns que trobem als nostres boscos.
- Reconeixement de les principals característiques botàniques d’aquestes plantes i les seves famílies botàniques.
- Reconeixement de les propietats medicinals de les plantes i els seus usos terapèutics i culinaris.
- Petita volta per viver (dedicat a cultivar multitud de plantes autòctones) per recol•lectar algunes de les plantes per poder elaborar-ne preparats, plats i/o licors a la tarda.
- Elaboració de diferents preparats i plats amb les plantes recol•lectades (preparats: oleats, tintures, ungüents, xarops...; plats: amanides, bunyols, truites, melmelades, licors...)
- Cada alumne disposarà d’apunts i s’emportarà els preparats elaborats.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

Un cop omplert aquest formulari, cal fer un ingrés de 15€ per reservar la plaça del taller, al següent número de compte:
ES87 1491 0001 2121 3404 1025 (Triodos bank)
Al fer-lo, indiqueu el vostre nom i el nom del taller. Un cop fet l'ingrés, envieu un correu a hola@femarrels.com per avisar de la transferència, i us contestaré confirmant la reserva de la plaça i els detalls del dia del taller.
Ens reservem el dret d'anular el taller si no hi ha un mínim de 6 persones inscrites. En aquest cas, si heu fet la reserva, se us retornarà la paga i senyal per transferència bancària.

COM ARRIBAR-HI

Cal agafar la carretera que va de Castellar del Vallès cap a St. Llorenç Savall, la B-124, gireu a mà esquerra a l’entrada cap a St. Feliu del Racó que trobareu després del km. 10, cap al km 10,8. Passareu per un pont sobre el riu Ripoll, és on comença la ctra. BV-1249. Seguiu aquesta carretereta 500m, i agafeu la pista a mà esquerra, on indica Tres Turons scp.

Nom *
Your answer
Cognom *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer del qual és titular MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS, amb la finalitat de realitzar gestió administrativa, a més d'enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i serveis, que puguin ser del seu interès, mitjançant correus electrònics, xarxes socials, etc.
El dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, pel present document dóna consentiment a DERTOCHIP, S.L.U. a captar la seva pròpia imatge, ja sigui a través de càmeres o vídeo càmeres, en què l'afectat resulti clarament identificable. L'exercici de la captació de les imatges (o vídeos) per part de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS o una altra empresa delegada, estarà limitat al conjunt d'activitats desenvolupades dins l'àmbit de la seva activitat professional i podran ser publicades a les xarxes socials de l'empresa, web, etc. MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS es compromet a adoptar en tot moment les oportunes mesures de seguretat per evitar l'accés, cessió o ús no autoritzat de les imatges.
També li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades al domicili fiscal de MARTA DUBREUIL RIBERA – FEM ARRELS situat a la C/ MANSO, 58 - 08205 SABADELL (BARCELONA) o a l'email: hola@femarrels.cat
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service