Aplikoni për Seminar

Seminari për PARATË DIGJITALE, organizohet më 17 Janar 2018 (e mërkurë), ora 17:00 në Hotel Sirius, Prishtinë. Ligjërues: Ermal Sadiku, Ekspert i fushës së kriptovalutave. Për informata shtesë: +377 44 975 444 (Viber & WhatsApp)

Çmimi për këtë seminar është 25 Euro. Pagesa mund të kryhet edhe drejtpërdrejt para se të filloj seminari, megjithatë për të evituar tollovinë, ju lutemi pagesën t'a realizoni paraprakisht përmes llogarisë bankare dhe të sjellni fletëdëshminë në ditën e seminarit.

Të dhënat e llogarisë bankare:
FIFO LLC - 1501 0010 1437 8984
Raiffeisen Bank
Përshkrimi: Pagesë për seminar

Rerzervoni vendin për të marrë pjesë në këtë seminar, duke plotësuar të dhënat më poshtë:

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question