Assessorament Mobilitat Internacional · Sol·licitud cita previa
Hola! Sóc l'Alba, l'encarregada de fer assessoraments en l'àmbit de la mobilitat internacional (estades i experiències a l'estranger) per a joves del Vallès Oriental a l'Oficina Jove.
Si tens dubtes i consultes, o bé si t'agradaria rebre una orientació personalitzada en l'àmbit de la mobilitat internacional, omple el següent formulari.
Tan aviat com em sigui possible, em posarem en contacte amb tu per donar-te cita i poder-te atendre!
Nom i cognoms *
Edat *
Municipi de residència *
Telèfon de contacte *
E-mail de contacte *
Explica'ns una mica la teva situació *
Espai lliure per explicar què necessites. Exemples: Quina és la teva situació actual, quins són els teus dubtes, com et podem ajudar, etc.
Marca aquelles opcions que s'acostin als teus interessos *
Required
Per quin mitjà prefereixes rebre l'assessorament? *
Required
Quina és la teva disponibilitat horària per fer l'assessorament? *
Required
Protecció de dades *
El Consell Comarcal del Vallès Oriental garanteix la confidencialitat en el tractament de dades de caràcter personal que siguin sol·licitades a través d’aquest formulari, així com la implementació de les mesures tècniques i organitzatives adients que garanteixin la seguretat en l’emmagatzemat d’aquestes dades d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679). Les dades personals recollides mitjançant aquest formulari s’usaran únicament per a la finalitat per la qual han estat recollides. RESPONSABLE DE TRACTAMENT: Consell Comarcal del Vallès Oriental (c. Miquel Ricomà, 46, 08401 Granollers / Tel. 93 860 07 00 / ccvo@vallesoriental.cat / www.vallesoriental.cat). DADES DE CONTACTE DELEGAT DE PROTECCIÓ DE DADES: c. Miquel Ricomà, 46, 08401 Granollers / Tel. 93 860 07 00 / dpd@vallesoriental.cat. DENOMINACIÓ DE L'ACTIVITAT DE TRACTAMENT: Oficina Jove del Vallès Oriental. FINALITAT DE TRACTAMENT: La finalitat del tractament de les vostres dades és la gestió i tramitació de les cites a les assessories personalitzades de l'Oficina Jove. BASE JURÍDICA: Consentiment, missió realtizada en interès públic. TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS DE DADES: Les vostres dades no es transferiran fora de la Unió Europea. DRETS DE LES PERSONES: Podeu accedir a les vostres dades, sol·licitar-ne la limitació o la seva portabilitat, enviant la vostra sol·licitud mitjançant escrit presentat en el Registre General del Consell Comarcal del Vallès Oriental, a través de la seu electrònica www.vallesoriental.cat
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy