NË MBËSHTETJE TË FAU PËR TË PASURUAR FONDIN E BIBLIOTEKËS
Ju mund të zgjidhni titujt që Ju shërbejnë në formimin Tuaj profesional si arkitektë, urbanistë e dizajner dhe AKPT do të blejë më të përzgjedhurit për përdorimin Tuaj.
"Në kuadër të Paktit me Universitetin dhe mbështetjes së vazhdueshme për edukimin e profesionistëve të ardhshëm".

Forma përbëhet nga 5 subjekte kryesore, dhe ju mund të përzgjidhni maksimalisht për secilin subjekt:
- Arkitekturë: 20 tituj
- Urbanistikë: 10 tituj
- Graphic design: 5 tituj
- Letërsi: 5 tituj
- Subjekte tjerë: 10 tituj

Subjekti: Arkitekturë
Ketu mund te perzgjidhni maksimumi 20 libra te subjektit kryesor arkitekturë
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service