Natuurlijk Online - VA Match
“De wereld heeft meer Wendy’s nodig” is wat mijn klanten nu tegen me zeggen..

Ik heb teveel werk op mijn bordje liggen en kan daardoor niet meer de kwaliteit aan mijn klanten leveren die ik zou willen leveren (en die ze van mij gewend zijn).

Aan meer Wendy’s ga ik werken, want er komt een opleiding aan waarin ik al mijn kennis en ervaring op het gebied van marketing en techniek ga delen met VA’s die ik daarna ook aan klanten kan gaan koppelen (de VA’s blijf ik ook begeleiden in de vorm van supervisie waar ze naast mijn praktische kennis ook gaan profiteren van mijn achtergrond als coach en psycholoog).

Maar terwijl ik NU onderzoek doe naar wat opdrachtgevers zoeken in een VA merk ik dat er heeeeeel veel mensen heel concreet opzoek zijn naar een VA en goed en heel specifiek weten wat ze willen en zoeken in een VA.

Er is echt een grote behoefte aan goede VA’s en omdat ik eigenlijk niet wil wachten met hierin iets te kunnen betekenen totdat ik zelf mensen heb opgeleid, zou ik deze opdrachtgevers heel graag in contact gaan brengen met VA’s die ze nu al kunnen ondersteunen.

En dus ben ik op zoek naar jou!

Heb je ruimte in je agenda, dan hoor ik heel graag wie je bent.

Neem even de tijd om onderstaande vragen volledig (maar bondig) in te vullen, zodat opdrachtgevers jouw profiel makkelijk kunnen scannen, dan plaats ik je op mijn website en neem ik contact met je op als ik denk dat je matcht met een opdrachtgever.
Wat is je naam? *
Wat is de naam van je bedrijf? *
Wat is je website? *
Wat is je e-mailadres? *
Sinds wanneer werk je als VA? *
Wat is je expertise? *
Waarom doe je wat je doet? (Wat is je WHY, je drijfveer, de reden dat je 's ochtends vol energie uit je bed stapt om jouw VA werk op te pakken) *
Met deze systemen kan ik werken: *
Deze (relevante) opleidingen heb ik gedaan: *
Omschrijf je persoonlijkheid: *
Omschrijf wat je zoekt in en klant en welke factoren voor jou belangrijk zijn voor het succes van een samenwerking: *
Wat vind je verder belangrijk om aan een mogelijke opdrachtgever te vertellen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy