A szlovákiai főiskolai hallgatók kérdőíves felmérése
Tisztelt Válaszadó!

Köszönjük, hogy hajlandó részt venni kérdőíves felmérésünkben. A felmérést az Értelmet nyer! - To dá rozum (www.todarozum.sk) projekten belül végezzük, melynek célja az oktatási rendszer átfogó reformjavaslata. A kérdőív kitöltésével hozzájárul a szlovákiai felsőoktatás minőségének fejlesztésére tett javaslatok alakításához, amelyeket a diákok, tanárok, kutatók, vezető munkatársak és további szereplők valós tapasztalataira és ismereteire építünk. A kérdőív anonim és a válaszokat statisztikailag dolgozzuk fel, kizárólag kutatási célokra használjuk fel azokat.

Ezt a kérdőívet az ALAPKÉPZÉSBEN és a MESTERKÉPZÉSBEN résztvevő főiskolai/egyetemi hallgatók számára szántuk. Amennyiben Ön DOKTORI képzés hallgatója, kérem, töltse ki a DOKTORANDUSZOK számára szánt kérdőívet! ---> https://goo.gl/forms/GsKcGgR34Ln63wuT2

Amennyiben részt szeretne venni a 15 euró értékű könyvutalvány sorsolásában, melyet szabadon levásárolhat a Martinus könyvesboltban, kérem, tüntesse fel e-mail címét a kérdőív végén (nem kötelező)! A sorsolásra 2018 júniusában kerül sor és a nyerteseket e-mailben értesítjük.

ÚTMUTATÓK A KÉRDŐÍV KITÖLTÉSÉHEZ

Kérjük, figyelmesen olvassa el az egyes kérdéseket és jelölje be a kérdésekre adott válaszait az egyes utasítások alapján! A kérdésekre, kérjük, az ÖN tanulmányai során szerzett SZEMÉLYES tapasztalatai alapján válaszoljon! A kérdőív kitöltése körülbelül 15-20 percet vesz igénybe. A kérdőívet 2018. június 10-ig töltse ki!

Amennyiben már kitöltötte ezt a kérdőívet szlovák nyelven, válaszai már az adatbázisunkban vannak, ezért kérjük, ne töltse ki magyar nyelven is.

Előre is hálásak vagyunk a kérdőív kitöltéséért.

Az Értelmet nyer! projekt kutatócsoportja

Ön doktori képzés hallgatója? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MESA10. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms