Påmelding Trysil Sommerskiskole 2023
Alle punkter i påmeldingen må fylles ut for at skjemaet skal gå igjennom. Vi anbefaler at man benytter Google Chrome eller Safari som nettleser for en sikker påmelding. Hvis du ikke mottar en mail med dine påmeldings valg få minutter etter din påmelding, vennligst send en mail til kontakt@trysilsommerskiskole.no.
Det er 200 ledige plasser i hver uke. Utøvere som blir påmeldt etter at det er fullt, vil automatisk bli satt på venteliste. Blir du satt på venteliste, vil du få mail om dette.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
E-postadresse for kontakt før, under og etter skiskolen *
Navn kontaktperson *
Telefon *
Velg uke. Pris per uke er 5950 kr. *
Required
Fornavn deltaker
*
Etternavn deltaker *
Kjønn *
Required
Fødselsår deltaker
*
Klubb
Velg størrelse på t-skjorte til deltaker
*
Required
Allergier
Rom-ønske:
Her kan du angi maks 2 personer du ønsker å dele rom med. Da er det større sjanse for at ett av ønskene blir etterkommet.
Busstransport i regi TSSS. Angitt pris er tur-retur. Huk av der du vil gå på/av bussen
*
Required
Hvis det skal bestilles transport bare en veg, så redegjør for det i kommentarfeltet
Informasjon om betaling blir sendt ut i egen e-post senere. Påmeldingsavgiften deles i 2 rater, med forfall 10.januar og 1.mai 2023.
*
Required
Samtykke om bilder og video
Det vil bli tatt bilder og video av vår profesjonelle fotograf under sommerskiskolen for å gi deltakerne et varig minne av uka. I tillegg vil det bli filmfremvisning under infomøte på kveldene. Link til mappe med bilder og film vil bli tilsendt etter sommerskiskolens slutt. Fotomaterialet vil også kunne bli brukt i promotering av Trysil Sommerskiskole på våre sosiale plattformer og nettside (Facebook: Trysil Sommerskiskole, Instagram/TikTok: @trysilsommerskiskole, Nettside: www.trysilsommerskiskole.no) både under og etter skolens slutt. Utvalgte bilder kan også bli publisert på våre sponsor og samarbeidspartnere sine sosiale plattformer (f.eks.SWIX, Madshus eller Alpina). I tillegg har vi vår egen snapchat konto: trysilsommerski. Her oppdaterer trenere med film og bilder fra øktene, gir tips, svarer på eit. spørsmål og minner deltakerne på viktig informasjon (f.eks. når disco eller treningsøkta starter). Profilen er lukket, og kun godkjente venner har tilgang til å se "Mystory"
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy