Inschrijfformulier co-workdagen Belastingen en bedrijfsadministratie voor ondernemende mensen

Ongeveer eens per maand faciliteer ik een Administratie & Belasting co-workdag in Amsterdam. Meestal op de 26ste van de maand. Als dat in het weekend valt, dan de dichtsbijzijnde werkdag.

Het idee van deze co-workdagen is dat ieder op zijn/haar eigen laptop aan het werk gaat en dat ik je waar nodig op weg help, vragen beantwoord, uitleg geef en handige tips & tricks meegeef. Door dit met een klein groepje te doen is er voldoende ruimte voor ieders vragen en kan iedereen ook profijt hebben van de vragen die anderen stellen (en natuurlijk de antwoorden daarop).

Je kan ervoor kiezen om de hele dag (10:00 - 17:30) aanwezig te zijn, alleen de ochtend (10:00-13:30) of alleen de middag (14:00-17:30). Er is per dagdeel plaats voor maximaal 4 mensen.

Ik bied deze co-workdag aan op basis van waardering achteraf. Je bepaalt na afloop zelf wat de waarde van deze dag voor jou geweest is, geeft dit aan mij door en ontvangt dan een btw-factuur hiervoor.

Je kan je aanmelden voor de co-workdagen via onderstaand formulier.

Wil je liever in één dag een training krijgen waarin (bijna) alles waar je mee te maken kan krijgen in voorbij komt: de inschrijving voor de workshop "Belastingen en bedrijfsadministratie voor ondernemende mensen" is ook open. Schrijf je in op: http://is.gd/belastingen of lees verder over de workshop op: http://adviesenzo.nl/workshopbelastingen.html
Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe sneller de workshop geplanned gaat worden!

Zonnige groet,
Juliette

  Co-workdagen 2013/2014

  Let op: inschrijven voor de co-workdagen is niet vrijblijvend. Als je je inschrijft, verwacht ik ook dat je er zal zijn op die dag. Afzeggen kan tot een week van te voren kosteloos. Zeg je later af, dan zal ik je een nominaal bedrag in rekening moeten brengen. Co-workdagen gaan door als er per dagdeel minimaal 2 personen zich aangemeld hebben.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question

  Inschrijvingsinformatie (optioneel)

  De volgende vragen zijn optioneel. Als je deel neemt aan een co-workdag zal je om deze informatie gevraagd worden voor de afronding. Je kan deze als je wilt nu vast invullen.
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question