Vil du spille på Fællestival den 16-18 juli 2020
Igen i år digitalisere vi band ansøgningen til fællestival 2020. Dette dels for at gøre det lettere for os at gøre vores arbejde, men i lige så høj grad for at sikre at vi får de informationer vi har behov for.
Første side SKAL udfyldes. efterfølgende sider, er i første omgang måske knap så relevante, men de skal udfyldes inden i bookes til at spille på fællestival. de kan springes over til at starte med, MEN vi opfordrer til at i udfylder dem allerede nu, da det er med til at gøre vores arbejde fremadrettet meget lettere.
Fællestival er en frivillig drevet festival, hvor alle lige fra køkkenpersonale til lyd og lys-teknikere arbejder frivilligt.
Fællestival betaler derfor ikke decideret hyre for jeres optræden. Vi sætter dog virkelig pris på i vil optræde for os, og vil derfor gerne hjælpe med at dække jeres transport. Vi udregner transportgodtgørelse baseret på billigste mulighed fra hvor i landet i bor, til fællestival.
Dette vil ofte være transport i bil, hvor vi dækker med 1,50 kroner per km samt selvfølgelig bro/færge.


Email address *
Band navn: *
Your answer
Genre *
Your answer
Link til musik samt pressemateriale *
Your answer
Kontaktperson: *
Your answer
Mobilnummer: *
Your answer
Hvor i landet er i fra? *
For at vi kan beregne transportgodtgørelse, så skal vi vide hvor i kommer fra. Kommer i flere forskellige steder fra, så skriv venligst hvor mange, og hvor fra.
Your answer
Hvor mange er i bandet? *
Beskriv KORT jeres band, musik samt genre
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.