Stronger you -valmennukseen ilmottautuminen
Stronger you -valmennus on internetin välityksellä tapahtuva voimavalmennus. Valmennus on intensiivinen kuusi viikkoa kestävä ryhmävalmennus, jonka päätavoitteena on mahdollistaa asiakasta löytämään itselleen toimiva ja tehokas tapa harjoitella lisäten voimaa ja lihasmassaa. Stronger you -valmennuksen periodi rakentuu pääsääntöisesti kolmen pääliikkeen ympärille: jalkakyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto. Edellä mainituilla liikkeillä mitataan jaksolla aikaansaatua kehitystä.

Saat käyttöösi

1. Yhden Suomen kovimman voimanostajan valmennuksen
2. Ohjeistetut tekniikkavideot
3. Voimaharjoittelua tukevan ruokavalion
4. Maksimivoiman alku- ja lopputestaukset
5. Facebook tukiryhmän

Valmentajana toimii voimanostaja Teemu Haverinen, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Kyykky 332,5kg, maastaveto 362,5 ja penkkipunnerrus 192,5kg. Teemu on raudanluja liikunta-alan ammattilainen, joka on tehnyt kovaa tulosta voimailun parissa. Valmennuksen ohella Teemu työskentelee palomiehenä ja vapaa-aikaa hän viettää perheensä kanssa. Lisäksi Teemu tunnetaan Gladiaattori-kilpailijana.

Keräämme lomakkeella perustiedot sekä laskutustiedot. Tiedot luovutetaan Hyvinvointipalvelut Joonas Pääkkösen käyttöön, eikä niitä käytetä muuhun kuin tähän valmennukseen liittyvissä asioissa.
Liikunnan harrastaminen sisältää aina tiettyjä riskejä. Asiakas on tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu Stronger you -valmennukseen omalla vastuullaan, vapauttaen samalla Hyvinvointipalvelut Joonas Pääkkönen (Tmi) ja Teemu Haverisen vastuusta harjoittelujakson aikana mahdollisesti ilmenevistä loukkaantumisista tai rasitusvammoista. Jos sinulla on tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, keskustele valmennukseen osallistumisesta ensin lääkärisi kanssa.
Ilmoittautuminen on sitova ja palautamme osallistumismaksun vain lääkärintodistusta vastaan.
Kiitos kiinnostuksestasi valmennusta kohtaan.

www.hyvinvointipalvelutjp.fi
https://www.facebook.com/hyvinvointipalvelutjp/
https://www.instagram.com/hyvinvointipalvelutjp/
https://www.instagram.com/athleteemu/
https://www.instagram.com/haverinenteemu/

Koko nimi *
Your answer
Sukupuoli ja paino *
Your answer
Kotiosoite ja postinumero *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Puhelin ja sähköposti *
Your answer
Odotuksia valmennuksesta/tietoja,joita valmentajan olisi hyvä tietää esim. sairaudet *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service