Barrie Stevens
vrijdag 6 maart

20:30

Kleine Zaal
Kunstmin

Barrie Stevens

The Show Must Go On


Barrie Stevens kwam als jonge Engelsman naar Nederland om als danser het vak in te gaan. Het was het startschot van een lange carrière, die tot op de dag van vandaag doorgaat. In ‘The Show Must Go On’ vertelt Stevens over zijn veelzijdige loopbaan en zijn leven. Hij heeft het over zijn liefdes, over de ups en downs en over hoe Annie M.G. Schmidt hem in ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ expres moeilijke woorden liet zeggen. En zo volgt nog een hele reeks anekdotes die een op en top Engelse jongen nu eenmaal meemaakt als hij in het vrijere Nederland belandt. Het wordt een voorstelling vol humor, mooie verhalen met een lach en een traan en natuurlijk song and dance, alle bouwstenen die Barrie hebben gemaakt tot de kleurrijke man die we allemaal kennen.

Lars Boom, tekst; Vincent van den Elshout, regie; Barrie Stevens, spel; Glenn Hewitt, kostuums

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service