IZOBRAŽEVALNE DELAVNICE IN SVETOVANJA za prijavitelje
ob lansiranju javnega razpisa »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij – Center za kreativnost 2020-2021«

Ministrstvo za kulturo obvešča zainteresirane prijavitelje, da je na spletni strani in v Uradnem listu RS objavljen Javni razpis za izbor operacij »Spodbujanje kreativnih kulturnih industrij - Center za kreativnost 2020-2021«.

Informativne dneve, izobraževanje in priprava prijavitelja za oddajo vloge bo vodila Platforma CzK (www.czk.si), ki jo izvaja Muzej za arhitekturo in oblikovanje.
Email address *
Ime in priimek *
Your answer
Telefonska številka* *
Your answer
Organizacija *
Your answer
Oblika organizacije *
Katerih delavnic se nameravate udeležiti?
Zaradi nastale situacije se vse delavnice izvajajo preko videoklica.
Info točke bodo ob torkih se bodo izvajale preko videoklica. Katerih terminov se boste udeležili?
Prijave sprejemamo najkasneje do 12 ure dan pred svetovanjem. Na vaš email naslov boste dobili dodeljen časovni termin, ki ga morate potrditi.
Info točke ob petkih se bodo izvajale preko videoklica. Katerih terminov se boste udeležili?
Prijave sprejemamo najkasneje do 12 ure dan pred svetovanjem. Na vaš email naslov boste dobili dodeljen časovni termin, ki ga morate potrditi.
Želim se prijaviti na novičnik CzK in biti obveščen o aktualnih dogodkih, pozivih in novicah *
GDPR dovoljenje: Vaše podatke zbiramo in uporabljamo v skladu z določili zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. S prijavo na novičnik se strinjate, da Center za kreativnost vaš e-mail uporablja za posredovanje informacij o programu in z njim povezanimi novicami in dogodki na področju KKS. Kadarkoli si lahko premislite in svojo izbiro spremenite, popravite kontaktne podatke ali se od novičnika popolnoma odjavite tako, da kliknete na povezavo na dnu našega e-poštnega sporočila ali pa se na nas obrnete preko e-pošte na naslov info@czk.si.
*Posredovane informacije bomo zaupno in v skladu z zakonodajo EU, ki ureja področje varovanja osebnih in zaupnih podatkov, obravnavali sodelavci Centra za kreativnost in jih bomo uporabili samo za primere obveščanja o prijavljenih dogodkih. Če želite biti obveščeni o ostalih dogodkih Centra za kreativnost in drugih novicah spremljajte spletno stran www.czk.si ali se naročite na novičnik CzK - http://eepurl.com/dEF5ub
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy