Ärenderapportering till Vårdvetenskapliga studentföreningen
Detta formulär kan du använda för att rapportera in ärenden till VÅVS.
Ett ärende kan gälla en incident eller något du upplevt under en din utbildning eller i anslutning till den, exempelvis i din studiemiljö eller under Verksamhetsförlagd utbildning.

Exempel på ärenden är dålig luft i föreläsningslokal, indragna raster, kränkande särbehandling, och problem med handledare under VFU.

Det är enbart Ordförande, Första Vice Ordförande och Studentmiljöansvarig som kommer ha tillgång till svaren och dessa uppgifter kommer ej användas utan samtycke av den som gör anmälan och självmant lämnat sina kontaktuppgifter.
Kontaktuppgifterna kommer aldrig delas utanför dessa tre personer utan uttryckligt tillstånd från uppgiftsgivaren.

För att föreningen ska kunna representera dig på bästa sätt och kunna påverka effektivt behöver vi din hjälp att samla in statistik på sådant som har hänt för att kunna se eventuella mönster.

Vill du får du givetvis vara anonym, men det är en stor fördel för oss om vi kan kontakta dig för att eventuellt få reda på mer information. Vill du vara anonym skriv gärna så utförligt som det bara är möjligt.

Vid eventuella frågeställningar gällande ärenden eller dina studenträttigheter är du välkommen att höra av dig till Ordförande på ordf@vavslund.se , eller komma förbi vår expedition på första våningen på HSC i B korridoren.

Vilket program gäller ärendet? *
Om du studerar specialistsjuksköterska, välj inriktning nedan
Vilken termin gäller ärendet?
Vilken kurs?
Exempelvis SJSF12 Omvårdnadens teknik och metod. Gäller det inte en specifik kurs lämna blank!
Your answer
Vilket område tillhör ärendet? *
Anser du inte att ärendet passar in i något av förslagen så välj "annat" och beskriv senare
Beskriv problemet
Vem/Vilka var inblandade, vilken plats, vem har du varit i kontakt med, hur länge har det pågått? Beskriv så utförligt som möjligt.
Your answer
Är problemet åtgärdat?
Vill du bli kontakt? Ange i sådana fall ditt namn, mejl och gärna telefonnummer.
Du kan alltid välja att vara anonym, men för att vi på bästa sätt ska hjälpa dig är det till hjälp för oss om vi kan kontakta dig för fler frågor. Även om du inte väljer att vara anonym mot oss kan du självfallet vara mot ärendets eventuella motpart.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service