Parteneri
Campurile marcate cu steluta rosie sunt necesare pentru aplicare.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Daca iti place sa publici continut nou, de buna calitate si esti interesat/interesata sa promovezi produsele noastre, te rugam sa ne contactezi si sa ne spui la ce exact te-ai gandit sa promovezi, cum vrei sa promovezi produsele noastre si in ce conditii. In mesajul tau te rugam sa ne arati o mostra din materialele tale si sa pui link catre platformele tale media (blog, website, canal YouTube)

Credem in puterea retelelor sociale si petrecem mult timp pentru a creste relatiile de inalta calitate cu partenerii nostri. Din acest motiv, inscrierea in programul nostru se face exclusiv prin acceptarea aplicarii si este extrem de selectiva, astfel incat sa putem pastra un ecosistem de inalta calitate chiar si in situatia unor promotori care promoveaza tematici  asemanatoare.
Nume *
Email *
Telefon *
Mesaj *
In sectiunea de mai jos, te rugam sa ne spui pe scurt: 1. La ce te-ai gandit pentru promovarea produselor. 2. Cum si unde vrei sa promovezi produsele. 3. Descrie audienta ta si avantajele pe care le are canalul tau de promovare. 4. Daca vrei un cod special de reducere pentru urmaritorii tai. 5. Care sunt conditiile in care vrei sa ne promovezi (beneficii in produse, costuri, fa o oferta clara). 6. Care sunt beneficiile pentru noi (reach, nisa potrivita, SEO, vanzari). Casuta de text se va extinde pe masura ce vei scrie.
Link website 1 *
Te rugam sa pui link catre platformele media pe care le folosesti. Minimum un Blog sau un canal YouTube. Facebook sau Instagram sunt optionale.
Link website 2
Link canal Youtube
Link pagina Facebook
Link pagina Instagram
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kronia City SRL. Report Abuse