JAVNI POZIV  za učešće u programu „Radna praksa u kompanijama za povratnike i druga teže zapošljiva lica’’  sa teritorije Šumadije i Zapadne Srbije i Južne i Istočne Srbije.
Javni poziv za povratnike i druga teže zapošljiva lica je deo programa ’’Radna praksa u kompanijama za povratnike i druga teže zapošljiva lica’’. Program je deo projekta ’’Podrška integraciji na tržište rada povratnika i drugih teže zapošljivih grupa kroz sticanje nedostajućih veština za tržište rada’’ , koji partnerski sprovode Razvojni biznis centar Kragujevac i Edukativni centar Kruševac.

Šta dobijate prijavom na konkurs?
Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program radne prakse i time unapredite svoju konkurentnost na tržištu rada. Tokom programa radne prakse dobijate i mesečnu novčanu naknadu u iznosu 45.000,00 bruto po ugovoru o stručnom usavršavanju i priliku za zasnivanje radnog odnosa nakon prakse.

Kome je namenjen?
Javni poziv namenjen je namenjen povratnicima iz inostranstva, odnosno osobama koje više ne ispunjavaju ili više ne ispunjavaju uslove za ulazak na teritoriju druge države ili boravak na njoj i drugim teže zapošljivim licima ( mladi, žene, Romi, dugoročno nezaposlena lica, korisnici socijalne pomoći, mladi koji izlaze sa hraniteljskog smeštaja, mladi koji nisu ni u obrazovanju niti rade (NEET), lica bez ili sa niskim kvalifikacijama, nezaposlena lica iz ruralnih sredina, žrtve porodičnog nasilja, žrtve porodičnog nasilja, lica sa invaliditetom).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
Datum rođenja
*
MM
/
DD
/
YYYY
Mesto stanovanja
*
Kontakt telefon
*
Email adresa
*
Stepen i vrsta obrazovanja *
Stečena diploma
*
Trenutni status
*
Interesovanje za radnu praksu
*
Pripadnost kategoriji *
Saglasan/saglasna sam da moji podaci budu obrađeni u svrhu funkcionisanja projekta
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy