Inschrijving Online SLOTEVENT KALKHENNEP
Ontwerp- en uitvoeringsondersteuning voor de toepassing van kalkhennep in de Vlaamse bouwsector

Donderdag 3 december
10u-12u

Gratis deelname
--------------------------
Deze online infosessie is het resultaat van een twee jaar durend onderzoek van UHasselt, WTCB en Pixii naar de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden van kalkhennep en de vertaling ervan naar het gebruik in Vlaanderen. Op welke manier wordt kalkhennep in een gebouw toegepast? Welke resultaten mogen verwacht worden op vlak van thermische isolatie en vochtgedrag op basis van labometingen en metingen op praktijktoepassingen? Welke factoren dienen in rekening gebracht te worden bij het ontwerp van een kalkhennepgebouw? Hoe kunnen details voor een kalkhennepgebouw eruitzien? Hoe kan kalkhennep geplaatst worden?
Deze infosessie wil een aanzet zijn voor iedereen die met kalkhennep aan de slag wil. Na afloop van de sessie ontvangt iedere deelnemer een link naar een gratis online gids met ontwerp- en uitvoeringsrichtlijnen.
Email address *
Inschrijving *
Required
Naam *
Voornaam *
Affiliatie (bedrijf, instelling,...) *
Ik ben... *
Bent u reeds vertrouwd met het materiaal kalkhennep? *
Required
Gebruikersgroep
Architectengroep Barchi bv, APB Kamp C, BAS Bouwen vzw, BC Architecten bv, Carmeuse Europe sa, Lhoist sa, EA+ architecten en ingenieurs cv, Ecostore/De vlek bv, Hemp in a Box bv, Het Leemniscaat bv, Isohemp sa, Steunpunten Duurzaam Bouwen en Wonen Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, Stijn Poelmans Architect, Sylvie Buyse Architect, PUUR Bouwen en Woonder cv
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of UHasselt. Report Abuse