OPEN CALL C.LAB.Pitch&Sell: Prijzen zoeken ondernemers!
Jeugdhuis Club 9 en de Stad Beringen doen een oproep naar jonge ondernemers. Ben je een jonge ondernemer of heb je ondernemingsplannen? Welkom op onze gezellige markt waar jonge ondernemers hun product of dienst aan de man brengen. Van huisdecoratie tot t-shirts, van ontwerper tot app-ontwikkelaar. Alles kan en alles mag, en dit volledig gratis. Daarnaast kan je je project kort voorstellen in een pitch en wie weet ga jij aan de haal met één van de prachtige prijzen in 3 categorieën: beste idee, beste starter van C.LAB of beste creatieve ondernemer. Met de steun van de Stad Beringen en Unizo zijn er voor 2000 € in totaal prijzen te winnen tijdens de C.LAB.Pitch&Sell van vrijdag 22 november 2019!
C.LAB.Pitch&Sell
Wil graag je pitchen en mogelijk een prijs in de wacht slepen? Voor welke pitch categorie wil je jezelf kandidaat stellen? Je kan je maximaal voor 2 categorieën opgeven!
Captionless Image
Wil je graag een standje op onze gezellige markt waar jonge ondernemers hun product of dienst aan de man brengen. Van huisdecoratie tot t-shirts, van ontwerper tot app-ontwikkelaar. Alles kan en alles mag, en dit volledig gratis!
Captionless Image
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Universiteit Hasselt. Report Abuse