De stem van A
De nieuwe coalitie van de stad Antwerpen heeft op 21 december haar ontwerp bestuursakkoord voorgesteld onder de titel 'De grote verbinding'. In de media geven politici, experten... hun mening over dit nieuwe bestuursakkoord. In januari wordt het ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeenteraad.

Maar wat denkt de Antwerpenaar nu van dit nieuw bestuursakkoord?

Met Antwerpen aan't woord willen we graag elke Antwerpenaar een stem geven. Want de sinjoor weet wat zijn stad het meest nodig heeft! Wat zegt de stem van A over dit nieuwe bestuursakkoord? En waarover wil de sinjoor zijn stem in de toekomst laten horen?

De bevraging loopt tot 22 januari 2019. De resultaten willen we presenteren op de eerste gemeenteraad eind januari, zodat het bestuur het ontwerpakkoord nog kan aanpassen aan de stem van A. In een verbonden stad, is er verbinding en dialoog tussen bestuur en burger. Laat dus A stem horen!

De bevraging bestaat uit drie delen. In het eerste deel vragen we naar uw algemene beoordeling van het akkoord en de voorstellen voor aanpassingen die u hebt. In het tweede deel kunt u aangeven waarover u verder mee wil nadenken. In het derde deel vragen wij u om een aantal persoonlijke gegevens achter te laten. Op die manier weten we goed wie we bereikt hebben met deze bevraging.

Het invullen van deze bevraging kost maar 10 minuten.

Het ontwerp bestuursakkoord kunt u nalezen op de website van de stad Antwerpen: https://www.antwerpen.be/nl/info/5c0f8bd7ca69bcec700bac37/voorstelling-ontwerp-bestuursakkoord-2019-2024
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy