Vizitë në AQSHF
Në kuadër të bashkëpunimit të Wikipedianëve me institucione publike në Shqipëri GLAM (https://blog.wikimedia.org/2018/01/29/glam-multimedia-metadata-commons/) është planifikuar vizitë në Arkivin Qëndror Shtetëror i Filmit shqiptar (AQSHF - Shqipëri) për të parë nga afër punën arkivore të industrisë së filmit në Shqipëri dhe për të konsoliduar bashkëpunimit midis këtij institucioni dhe Wikipedianëve në Shqipëri. Gjithashtu, ky takim organizohet pak kohë para firmosjes së marrëveshjes së bashkëpunimit midis AQSHF dhe WCUGA dhe do shërbejë si punë paraprake kërkimore nga Wikipedianët që do marrin pjesë*.
---
Në qoftë se je i interesuar të marrësh pjesë në këtë vizitë je i lutur që të regjistrohesh në këtë formë brenda datës 19.12.2018 ora 9.00.
---
Arkivi Qëndror Shtetëror i Filmit shqiptar (AQSHF - Shqipëri) ka si qellim ruajtjen, përpunimin shkencor, pasurimin me materiale të reja dhe shfrytëzimin e materialeve arkivore filmike për krijime të veprave të reja kinematografike e televizive dhe veprave studimore, duke respektuar të drejtat morale dhe ekonomike të autorit. Website http://aqshf.gov.al/.
--
*Ky aktivitet organizohet nga Wikimedia Community user Group Albania (https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_Community_User_Group_Albania), por pjesëmarrja është e hapur për të gjithë të interesuarit.
** Të dhënat tuaja do përdoren vetëm për organizimin e aktivitetit.
Email address *
Emër dhe mbiemër *
Your answer
Nr. tel *
Your answer
Wikimedia Community User Group Albania
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service