TUDÁS, ami van 2020.02.27. (előregisztráció)
JÖN A TUDÁS konferencia!
2020.02.27. - Izgalmas, interaktív együtt gondolkodásra hívunk!

TUDÁS, ami van…
Mit kezdünk vele? Hogyan adjuk át? Mit tegyünk, hogy elérhető legyen? A tudás, az információ napjaink egyik legfontosabb tőkéje. 

Az idén 10 éves Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány és a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány konferenciája azoknak a HR vezetőknek, kommunikációs vezetőknek, vállalat vezetőknek szól, akik érdekeltek abban, hogy szervezetükön belül ez az érték (a tudás) látható, átadható, átvehető, frissíthető legyen és folyamatosan gyarapodjon. A konferencia arról szól hogyan lehet és hogyan érdemes felismerni, megőrizni, átadni a tudást ember és ember, szervezet és szervezet között. Közösen keressük a választ arra: Miként tudnak egymással szót érteni a különböző generációk? Milyen konkrét magyar jó gyakorlatok, tapasztalatok vannak körülöttünk? - Tanuljunk egymástól!

Beszélgetőtársaink, akik biztosan ott lesznek:
Katona István Celanese ügyvezető igazgató
Killik László BPO Audit TAX ügyvezető igazgató
Németh Katalin GE Working Parents Program, Healthcare business representative
Révész Bálint K&H HR főosztályvezető

ELŐREGISZTRÁCIÓ:
NÉV *
Your answer
Cégnév *
Your answer
Email *
Your answer
Szeretnék értesülni a konferencia részleteiről
Jelentkezésemmel hozzájárulásomat adom személyes adataim kezeléséhez a program szervezői részére. Az esemény sajtó nyilvános, hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a rendezvényen készült fotókat, filmfelvételeket, amiken én is szerepelhetek, a sajtó, ill. a Tehetség és Tudás Központ Alapítvány, valamint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom bemutathatja, különböző összeállításokban felhasználhatja. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Három Királyfi. Report Abuse