Online cursus roman schrijven
Een roman schrijven is een overgave. Een overgave aan jezelf en je verhaal. Ben je daar aan toe? Is het tijd?

Misschien denk je er al een hele tijd aan om jouw verhaal vast te leggen maar weet je niet goed hoe te beginnen. Misschien is het een persoonlijk verhaal of een familieverhaal of is het helemaal fictie en wil je er een roman van maken. Het moet gewicht hebben, intrigerend zijn en op een mooie manier beschreven. Maar hoe begin je? Dan is de cursus roman schrijven iets voor jou!

In deze online cursus leer je de creatieve en technische aspecten van het roman schrijven kennen.
We gaan in iedere les stap voor stap in op wat het inhoudt om tot een manuscript en dus een boek te komen. Onderwerpen die we gaan bespreken zijn hoe je in detail een setting beschrijft, hoe je personages uitdiept en hoe je fascinerende dialogen schrijft. Hoe verweef je thema’s, hoe maak je een raamwerk van je verhaal en beschrijf je de plotwending.

We gaan naast theorie (via email) veel schrijven. Je brengt als cursist je eigen idee en verhaal mee en werkt tijdens deze cursus aan het verdiepen van dit verhaal. In de cursus komt ook aan bod hoe je vervolgens je verhaal aanbiedt aan een groter publiek en wat voor jou de juiste stappen zijn.

Voor deze schrijfcursus heb je een laptop nodig en enorm veel zin om je boek te gaan vormgeven!

De online cursus zal met schrijfopdrachten werken en via email corresponderen en eventueel via Skype of Google Hangout/Duo. De cursus zal 6 weken duren. Hou er rekening mee dat je per week ongeveer 2 uur schrijftijd nodig hebt, inclusief huiswerk.
De online cursus wordt tussen maart 2020 en november 2020 gegeven. Wanneer je de zes weken volmaakt bepaal je zelf, maar het moet in deze zes weken passen.

Prijs online cursus: €150,45 (incl btw)

Heb je eerst nog vragen? Mail me dan via: https://met-k.com/contact

Ja, ik geef me op voor deze online cursus!
Email address *
Naam: *
Your answer
Factuuradres: *
Your answer
Telefoonnummer: *
Your answer
De betaling geschiedt voordat de online cursus geleverd wordt. *
Required
Ik ga akkoord met de voorwaarden voor deze cursus (lees onderaan.) *
Required
Voorwaarden voor deze cursus
De cursusovereenkomst die tot stand komt op het moment door schriftelijke of mondelinge aanmelding van de participant bij een workshop/training van MET-K.COM Hierdoor verbindt MET-K.COM zich jegens de participant tot het verschaffen van een door haar aangeboden en gemaakte workshop/cursus. De betaling geschiedt voordat de workshop/training geleverd wordt. MET-K.COM heeft het recht de workshop/cursusovereenkomst op te zeggen, bij onbehoorlijk gebruik van de workshop/training, bij het kopieren en of inloggegevens door te geven aan derden. Mocht je ontevreden zijn over de online cursussen, trainingen of de ondersteuning van MET-K.COM, dan moet je dit zo spoedig mogelijk laten weten, door een mail te sturen. MET-K.COM ontvangt dan een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klacht, zodat zij in staat is te reageren en als de klacht gegrond is om deze te herstellen. Een klacht die niet duidelijk is omschreven kan niet in behandeling genomen worden.
MET-K.COM kan niet garanderen dat het volgen van de online cursussen, trainingen successen in je leven of bedrijf genereert. Wel zal MET-K.COM zich inspannen dat je de juiste handvatten hebt om de online cursussen, trainingen met succes te volgen en af te ronden. Wanneer je als deelnemer van de online cursus niet aanwezig kunt zijn bij één van de onderdelen van het traject is het niet mogelijk om deze te annuleren of op een later moment in te halen. Klachten moeten binnen 14 dagen na het volgen van een bepaalde online cursus, training gemeld worden. Indien je de klacht later meldt, dan heb je geen recht meer op herstel, vervanging of schadeloosstelling.
MET-K.COM neemt de privacy van de deelnemers serieus en gebruikt jouw persoonsgegevens alleen in het kader van haar dienstverlening. MET-K.COM houdt zich aan de wettelijke regels rondom Bescherming Persoonsgegevens.
Dank je wel voor de aanmelding, er wordt zsm contact met je opgenomen!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy