Yökylä-festivaalin esiintyjähaku
Tervetuloa luomaan TaYT:n Yökylä-festivaalin ikimuistoista ohjelmistoa. Voit hakea esiintyjäksi millaisella enintään 45min mittaisella teoksella tahansa! Musiikin ja esittävän taiteen lisäksi meitä kiinnostavat myös esimerkiksi kuvataide, workshopit tai muut ohjatut aktiviteetit tapahtumassa. Näissä bileissä kynnys on matalalla ja vain mielikuvitus rajana!

Haku on auki sunnuntaihin 31.3. klo 23.59 saakka. Huomioithan, että voimme ottaa sinuun yhteyttä jo ennen haun sulkeutumista.

HUOM! Emme valitettavasti voi maksaa tapahtuman esiintyjille rahallista korvausta. Festareiden tähtenä pääset kuitenkin nauttimaan hyvästä talkooruoasta sekä kokemaan kevään rentouttavimmat juhlat! Huomioithan, että esitykset eivät voi sisältää tekijänoikeuksilla suojattua materiaalia, johon esiintyjillä ei itsellään ole oikeuksia.

Haaveenamme on ottaa festareille kaikki halukkaat taiteentekijät. Mikäli kuitenkin saamme enemmän hakijoita, kuin päivään ja yöhön mahtuu, painotamme valinnoissamme ohjelmiston monipuolisuutta. Yökylä on lisäksi kaikesta syrjinnästä vapaa festivaali, minkä takia emme hyväksy syrjivää materiaalia myöskään esitysten sisällöissä.

Odotamme sinua jo kärsimättöminä Yökylään!

Keväisin terveisin,
Nukkumatti ja työryhmä

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse
yokylafestivaali@tayt.fi

Yhteyshenkilön nimi *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Esiintyjän / ryhmän nimi *
Your answer
Ryhmän jäsenten lukumäärä *
Your answer
Esityksen nimi *
Your answer
Esityksen arvioitu kesto (enintään 45 min) *
Your answer
Kerro lyhyesti teoksesta ja halutessasi hieman itsestäsi/ryhmästäsi. Mitä haluat(te) tulla esittämään Yökylä-festivaaleille 21.4.? *
Your answer
Millaisia teknisiä tarpeita esitys vaatii? Onko esityksessä ääni- tai valosuunnittelua? Tuleeko ryhmän mukana omaa teknikkoa? *
Your answer
Tarvitseeko esitys soundcheck- tai kenraaliharjoitusaikaa lauantaina 20.4.? *
Tapahtuma tulee alkamaan sunnuntaina klo 14 ja päättymään aamuyöllä klo 5.00. Onko sinulla/ryhmälläsi jotain varmoja aikataulurajoitteita illan suhteen?
Your answer
Onko esityksestäsi materiaalia internetissä? Entä löytyykö netistä muita töitäsi? Linkkaa tähän! (Voit myös lähettää töistäsi liitteitä osoitteeseen yokylafestivaali@tayt.fi)
Your answer
Kirjoita esitykselle lyhyt kuvausteksti, jota voimme käyttää tapahtuman markkinoinnissa. Voit lähettää tekstin myös jälkikäteen osoitteeseen yokylafestivaali@tayt.fi kuitenkin 31.3. mennessä!
Your answer
Onko sinulla / työryhmänne jäsenillä ruoka-aineallergioita? (huom. kaikki artist cateringin ruoka on vegaanista)
Your answer
Onko sinulla kysyttävää esiintyjähausta tai itse tapahtumasta? Nukkumatti vastaa <3
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service