Έρευνα μετακινήσεων για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Σκοπέλου
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο
Ο σκοπός της έρευνας...
Ο Δήμος Σκοπέλου βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) σε μια προσπάθεια εναρμόνισης με ευρωπαϊκά πρότυπα κινητικότητας για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των κατοίκων του νησιού. Τονίζεται ότι ο σωστός σχεδιασμός προϋποθέτει τη συμμετοχή όσων μετακινούνται στο νησί με οποιονδήποτε μέσο.

Στην προσπάθεια καταγραφής της υφιστάμενης κατάστασης, οι πολίτες καλούνται να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σχετικά με τις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών. Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για έναν περισσότερο ορθολογικό σχεδιασμό.

Παρακαλούμε πολύ να διαθέσετε λίγα λεπτά από το χρόνο σας για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων σας έχει πρωταρχική σημασία. Το ερωτηματολόγιο που συμπληρώνετε είναι ανώνυμο και τα χαρακτηριστικά του θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Επίσης σας πληροφορούμε ότι λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία τους πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το νομικό πλαίσιο, δηλαδή τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR).

Υποβάλλοντας το ερωτηματολόγιο αποδέχεστε την επεξεργασία των δεδομένων αυτών.


Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy