Med anledning av General Data Protection Regulation (GDPR)
2018-05-25 träder en ny dataskyddslag i kraft. Den stärker ditt skydd mot obehörig och integritetskränkande datalagring.

För att du ska kunna ta ställning till de uppgifter som lagras om dig av Ledarstilsexperten Torbjörn Jonasson AB, ber jag dig läsa igenom följande text och ta ställning. Avslutningsvis ger du din tillåtelse till lagringen alternativt ber mig att radera samtliga uppgifter. Du kan också kräva att få ut uppgifterna.

Email address *
Lagring av personuppgifter hos Ledarstilsexperten Torbjörn Jonasson AB
KUNDREGISTER
Dina kontaktuppgifter (namn, företag, adress, e-post, mobiltelefon, fast telefon, LinkedIn-profil) kan finnas i ett kundregister. Där lagras också minnesanteckningar från samtal och andra kontakter. Dessa uppgifter sparas tillsvidare för att marknadsföring och försäljning ska kunna genomföras på ett hanterbart sätt.

UPPDRAGSARKIV
Dokument i form av deltagarlistor, kursintyg, inbjudningar, mötesanteckningar och liknande lagras i ett uppdragsarkiv. Ditt namn och dina kontaktuppgifter kan finnas dokumenterat. Dessa uppgifter lagras tillsvidare för att skapa kontinuitet i uppdrag.

PERSONLIGHETSPROFILER
Om du har gjort en personlighetsprofilering med MBTI eller Extended DISC är din rapport datalagrad i uppdragsarkiv samt hos respektive leverantör. Profilen sparas tillsvidare för att du ska kunna få ut den och för att underlätta uppföljning och fortsättning på uppdrag. Profilen kan också komma att användas anonymt i framtida statistisk bearbetning.

NYHETSBREV
Om du har begärt att få nyhetsbrev eller accepterat att få det, finns uppgift om namn, e-post och företag lagrat hos Mailchimp. Där lagras också uppgift om vilka länkar du har klickat på samt om/när du öppnat mailet. Dess uppgifter lagras tillsvidare för att kunna göra statistik och uppföljning.

ANMÄLNINGSFORMULÄR
Anmälningsformulär datalagras tillsvidare för att kunna följa upp intresse, samt utgöra underlag för framtida marknadsföring. Innehåller kontaktuppgifter samt uppgift om evenemang.

ÖVRIG DATALAGRING
Dina personuppgifter kan vara datalagrade i annan form än ovannämnda, t.ex. i mailarkiv. Även ditt svar på detta formulär datalagras tillsvidare.


2018-04-20

Ledarstilsexperten Torbjörn Jonasson AB
Torbjörn Jonasson
torbjorn@ledarstilsexperten.se
0703-31 71 17


Namn *
Your answer
Företag *
Your answer
Telefon
Your answer
Jag har tagit ställning *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms