Jelentkezés előadónak
A Magyar Anyagvizsgálók Egyesülete (MAE) 2018. június 6-8. között rendezi meg a 9. AGY - Anyagvizsgálat a gyakorlatban konferenciát. A konferencia helyszíne: Székesfehérvár, Best Western Plus Lakeside Hotel.

A konferencia célja az előző AGY-rendezvények hagyományához híven a gyakorlati anyagvizsgálatokat végző szakemberek tapasztalatcseréjének és kapcsolatépítésének elősegítése, figyelmet fordítva a fiatal szakemberek eredményeire, a fejlődési irányok áttekintésére.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően szóbeli és poszter előadások megtartására lesz lehetőség. A szóbeli előadások időtartama 20 perc, a poszteres előadóknak kb. 5 perc ismertetési idő és kb. 1 óra poszter bemutatási idő áll rendelkezésre.

Az előadások száma a konferencia időtartama miatt korlátozott. A szóbeli előadások száma várhatóan 20, az 5 percben ismertetett poszteres előadások száma kb. 20-25 lesz.

A bejelentkező előadókkal az előadás módját a tematikai bizottság személyesen egyezteti.

Jelentkezési határidő: 2018. április 20.

Név *
Your answer
Munkahely *
Your answer
Beosztás: *
Your answer
E-mail elérhetőség *
Your answer
Telefonos elérhetőség *
Your answer
Milyen típusú előadással szeretne jelentkezni? *
Az előadás tervezett címe *
Your answer
Az alábbi mezőben van lehetősége megjelölni az esetleges társszerzőket. (név, munkahely)
Your answer
ELŐADÓI NYILATKOZAT: Az előadás 4-8 soros rövid összefoglalóját 2018.04.27-ig elkészítem, és MAE titkárának a titkarsag@mae2012.hu e-mail címre megküldöm. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms