De Groene Bende van West
Zaterdag 21 mei organiseren we de 2e editie van 'De Groene Bende van West'!

Weer een hele dag vol workshops, presentaties en markt met de leukste en lekkerste duurzame waar.  Zo willen we laten zien en ervaren dat er veel Amsterdammers en succesvolle initiatieven zijn die op een duurzame en bewuste manier (samen) leven in de stad.

'De Groene Bende van West' is altijd op zoek naar leuke bedrijven/particulieren die duurzame producten verkopen en willen deelnemen aan de markt of kennis willen overdragen dmv een presentatie of workshop.

Het evenement is van 11:00 tot 17:00 en deelname aan de markt is € 35,- inclusief BTW. Hiervoor krijg je of een marktkraam buiten in één van de prachtige tuinen van MidWest of een tafel binnen in het gebouw.

Als je graag je op een andere manier kennis wil overdragen dmv een workshop of presentatie, neem dan contact op met rosa@kameleonconcepts.nl

Hoe groener de bende, hoe minder de ellende!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Aanmeldingsdatum *
Required
(Bedrijfs)naam *
Contactpersoon *
Adres *
Plaats *
Telefoonnummer *
KvK-nummer
Website / Facebook / Instagram
Indien je geen website of social media hebt, zouden we graag een aantal foto's ontvangen. Dit kan naar info@kameleonconcepts.nl.
Wat voor plek op de markt *
De kosten voor een marktplaats op 'De Groene Bende van West'  is € 35,- incl. btw. in ruil krijg je indien nodig een tafel of een marktkraam.
Required
Stroom *
Stroom leveren alleen als het echt noodzakelijk is. Standaard stroomvoorziening is 220 V (Wel graag je eigen haspel meenemen)
Gemiddelde productprijs *
In welke categorie vallen jouw producten? *
Required
Wat maakt dat jouw merk/product duurzaam is of een ander goed verhaal heeft? *
Algemene Voorwaarden *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy