Inscripció Extraescolars Escola Bages (Curs 2020-2021)
Aquest és el Formulari d'Inscripció on-line per a les activitats extraescolars de migdia i de tarda de l'Escola Bages de Manresa per al curs 2020-2021. Us permet inscriure entre 1 i 3 nens de cop. Si aquest formulari d'inscripció s'omple correctament, rebreu un email de confirmació. Si us plau, reviseu bé aquest email per assegurar-vos que tot està correcte. La informació d'aquest formulari es facilitarà exclusivament als proveïdors de les activitats a les quals us apunteu. Per a més informació: http://www.ampabages.cat/extraescolars.html
Email address *
Tractament de Dades *
D´acord amb l´art. 6 de la LO 3/2018 de 5 Desembre de 2018 i l´art. 7 del Reglament (UE) 679/2016 necessitem el teu consentiment específic per poder realitzar el tractament de les teves dades personals a través d´aquesta inscripció.
Entenc que les dades següents serviran per al full SEPA *
Domiciliació bancària que hauré de passar a emplenar per l'AMPA entre el día 14 i el 18 de setembre del 2020 (només caldrà posar-hi el vostre número de compte bancari i firmar-lo). Els proveïdors giraran dos rebuts bancaris: 60% de l'import del curs a l'octubre del 2020 i l'altre 40% al febrer del 2021.
Confirmo que sóc soci de l'AMPA de l'Escola Bages *
És un requisit per a participar en les extraescolars que organitzem.
Drets d'Imatge *
Dono la meva autorització per a què la imatge dels meus fills/es puguin aparèixer en fotografies o vídeos fets durant l’activitat i que després puguin ser publicats a la pàgina web, xarxes socials, publicacions d’àmbit educatiu, o difusió d’activitats de lleure de l’entitat.
Vull estar al grup de WhatsApp d'aquestes activitats *
Es crea un grup de WhatsApp per cada activitat de tarda. Aquests grups son exclusivament per a informar de novetats i temes importants referents exclusivament a l'activitat extraescolar.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy