JORNADES DE COMERÇ DIGITAL
Email address *
Activitats
Més informació: http://comerçdigital.cat
Tria a quina vols assistir, pots escollir més d'una opció: *
Required
Nom comerç *
Your answer
Nom assistent *
Your answer
Cognoms assistent *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Comentaris
Your answer
Avís Legal
En compliment del que disposa l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD), informem de l’existència d’un fitxer de dades de caràcter personal dels usuaris creat sota la responsabilitat de J3B3 ECONOMICS, S.L amb la finalitat de realitzar tasques d’informació i promoció de les activitats i serveis de J3B3 ECONOMICS, S.L. Aquest fitxer consta inscrit al Registre General de Protecció de dades. En qualsevol moment l’Usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, segons els termes i condicions previstos per la mateixa LOPD, a la direcció: J3B3 ECONOMICS, S.L, Passeig Joan Carles 12, El Masnou 08320, Barcelona indicant expressament el dret concret que desitja exercitar.

El tractament de les vostres dades té com a finalitat que pugueu accedir als tallers, així com rebre informació de les activitats, esdeveniments, productes i serveis que ofereix J3B3 ECONOMICS, S.L.

El fet de no facilitar, o facilitar parcialment, les dades de caràcter personal sol•licitades al formulari electrònic podria suposar que J3B3 ECONOMICS, S.Lno pogués atendre la vostra sol•licitud.

J3B3 ECONOMICS, S.L es compromet al compliment de la seva obligació de protecció de les dades de caràcter personal, així com del seu deure de conservar-les, i adoptarà les mesures necessàries per a evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament, mal ús, accés no autoritzat o robatori, tenint en compte, en tot cas, l’estat de la tecnologia.

Acceptació LOPD *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service