Oppilaskunnan jaostovirkailijat
Tällä lomakkeella voit hakea sinua kiinnostavia tehtäviä oppilaskunnasta. Monet tehtävistä eivät vaadi erityisosaamista, sillä mielenkiinto ja innokkuus kantaa kauas! Kaikkia rooleja on lyhyesti avattu kunkin jaoksen kohdalla.

Voit hakea erillisillä lomakkeilla niin moneen tehtävään kuin haluat, ja kertoa lopuksi mihin haluaisit mieluiten. Tervetuloa mukaan!
KURSSIJUHLAJAOSTO
Kurssijuhlajaosto on oppilaskunnan tehtävärikkain jaosto. Se vastaa ikimuistoisen, kurssin loppupuolella siintävän valtion kakkosjuhlan järjestämisestä ensimmäisistä esivalmisteluista aina jälkisiivoukseen saakka. Tekijöille on luvassa tavallistakin ainutlaatuisempi kurssijuhlakokemus, joten lähde mukaan!


Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan oikeana kätenä ja on valmis ottamaan ohjat puheenjohtajan ollessa estynyt. Avecittomuus suotavaa.

Yliairut juontaa juhlat ja johtaa avecittomista koottavaa juhlatiimiä. Vastaa mm. narikkatiimistä ja kunnia-airueista. Aveciton.

Juhlavääpeli vastaa kaikista kalustohankinnoista, jotka liikkuvat yksikössä tai yksiköstä toiseen juhlaa varten.

Somistuspäälliköt (2kpl) johtavat kasarmialueen järjestämisen juhlakuntoon.

Insinööripäällikkö suunnittelee ja toteuttaa äänen ja valon yhdessä sovitun yhtiön kanssa varmistaen, että koko juhla ja erityisesti speksi jäävät osallistujien mieliin kaikessa loistossaan.

Rakennuspäällikkö vastaa erinäisten juhliin liittyvien rakennusprojektien toteuttamisesta. Näitä ovat esimerkiksi rakennustelineet kurssibanderollien kiinnitystä varten, esiintymislavat sekä tarjoilupisteet yhteistyössä somistajien ja tarjoilupäällikön kanssa.

Turvallisuuspäällikkö vastaa juhlien yleisestä turvallisuudesta ja järjestyksestä. Aveciton.

Ohjelmapäällikkö toimii yhteyshenkilönä kurssijuhlan esiintyjien, kuvaajien ja mahdollisesti muiden juhlapäivänä töissä toimivien kanssa.

Majoituspäällikkö vastaa kurssijuhlan hotellimajoituksesta (ja avec-kuljetuksista yhteistyössä kuljetusjaoston kanssa).

Tarjoilupäällikkö varmistaa, että juhlapäivällinen ja iltapurtavat ovat saatavilla. Hän varmistaa myös virvokkeiden tarjonnan juhlan aikana. Plussaa jos aveciton.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Kurssijuhlajaosto
KULTTUURIJAOSTO
-Ylispeksipäälikkö vastaa musikaalin punaisesta langasta yhteistyössä speksipäälliköiden kanssa. Aiempi näyttely-, ohjaamis- ja teatterikokemus on plussaa, ja rajaton maine ja kunnia palvelustovereiden keskuudessa on luonnollisesti taattu.

- Apulaisylispeksipäällikkö on ylispeksipäällikön oikea käsi.

- Kuoro: kaikentasoiset laulajat valitaan laulukokeilla kuoroon, joka tarjoaa rentoa vastapainoa kurssin haasteille.

- Soittajat: Bändit soittavat sekä speksissä että huolehtivat kurssijuhlan ikivihreistä musabängereistä! Oudotkin soittimet ovat tervetulleita ainutlaatuisen bändin luomiseksi, ja erilaisia esiintymisiä kurssin aikana voidaan järjestää bändiläisten toiveiden mukaan. Lähde rohkeasti mukaan koesoittoihin!

- Rumpalit muodostavat reserviupseerikoulun rumpuryhmän, jolle on luvassa esiintymisiä mm. ruusurynnäkössä ja itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Kulttuurijaosto
TIEDOTUSJAOSTO
Tiedotusjaosto on kaikista tärkein jaosto, sillä sen jäsenet saavat kirjoittaa mm. näitä tekstejä. Tiedotusjaosto ei ainoastaan pidä huolta informaationkulusta kurssilla, vaan muun muassa myös luo kaikkien tunteman kurssin logon, kurssijulisteen ja kokelastupajulisteen. Näihin tehtäviin tarvitaan timantinkova graafikko tai graafikoiden taistelupari. Lisäksi kurssi 255 tulee räjäyttämään sosiaalisen median kovempaa kuin koskaan, joten oman elämänsä ennakkoluulottomalle somepioneerille on kysyntää!
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Tiedotusjaosto
KURSSIKIRJAJAOSTO
Kurssikirja on yksi näkyvimmistä ja kestävimmistä kurssimuistoista, eikä sen tekijätiimiin kuuluminen varmasti näytä huonolta CV:ssäkään. Päätaittaja vastaa rautaisella InDesgin-osaamisella kirjan asettelusta ja taitosta, ja päävalokuvaaja pitää huolta kirjan visuaalisesta ilmeestä. Lähde mukaan luomaan elinikäistä kurssimuistoa!
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Kurssikirjajaosto
ICT-jaosto
ICT-jaosto pitää yllä oppilaskunnan teknistä toimintakykyä rautaisella tietoteknisellä osaamisella. Jaostovirkailijat vastaavat teknisen tuen antamisesta, kun taas koodaaja keskittyy pääasiallisesti ohjelmistokehitykseen ja jättää näin paitsi Loiston, myös tulevien kurssien työhön.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - ICT-jaosto
SOSIAALIJAOSTO
Sosiaalijaosto järjestää rentoa toimintaa erityisesti iltaisin palauttamaan kurssin haasteista. Varapuheenjohtaja toimii puheenjohtajan oikeana kätenä, ja yksikkövastaavat pitävät huolta kotiyksiköidensä sosiaalitoiminnasta.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Sosiaalijaosto
HENGELLINEN JAOSTO
Hengellinen jaosto pitää huolta kurssilaisten sielullisesta hyvinvoinnista ja tarjoaa mahdollisuuksia hiljentymiseen melskeen keskellä. Varapuheenjohtaja suunnittelee ja toteuttaa hengellistä toimintaa yhdessä puheenjohtajan kanssa, ja hiljaisen kahvilan vastaava järjestää rauhoittumismahdollisuuden kurssijuhlassa.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Hengellinen jaosto
KULJETUSJAOSTO
Kuljetusjaosto pitää huolta siitä, että kurssilaiset pääsevät hyvin ansaituille viikonloppuvapaille. Varapuheenjohtaja vastaa vähintään yhtä tärkeästä työstä, eli kurssilaisten ja avecien kyydityksistä kurssijuhlan ja kodin välillä.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Kuljetusjaosto
URHEILU, ILMOITUSHANKINTA ja ICT
Urheilujaosto vastaa niiden tarpeisiin, joilla taistelijan keho -koulutukset eivät tunnu missään. Varapuheenjohtaja järjestää kurssin suurimpia liikuntatempauksia, kuten kirkkojärven marssia, yhdessä puheenjohtajan kanssa.

Ilmoitushankintakoordinaattori vastaa kurssin tärkeimmästä tulonlähteestä yhdessä jaoston puheenjohtajan kanssa.
Mistä tehtävästä olet kiinnostunut? - Urheilu-, ilmoitushankinta- ja ICT-jaosto
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy